Spausdinti šį puslapį

Angaras su stovinčiu karkasu per 6 savaites! Greita ir paprasta su BORGALIGA

Angaras su stovinčiu karkasu per 6 savaites! Greita ir paprasta su BORGALIGA Angaras su stovinčiu karkasu per 6 savaites! Greita ir paprasta su BORGALIGA

BORGALITA, UAB

UAB BORGALITA moto – "modernų plieno konstrukcijų pastatą pastatyti turi būti paprasta“. Pasirinkę BORGA unikalią statybos sistemą, pastatą su sumontuotu pagrindiniu karkasu turėsite praėjus šešioms savaitėms po sutarties pasirašymo. Visuomet išbaigta, iš anksto paruošta. Jei norite, mes galime pasirūpinti ir įrengimu. Jei būsime atsakingi už gamybą ir tiekimą, galime užtikrinti, kad projekto metu bus laikomasi nustatytų terminų ir pasiekiama sutarta kokybė.plieno-angarai-borga

Savo pasiūlymą vadiname „Greitai ir paprastai“ (eng. Quick & Easy) – tai plieninių pastatų statybos modelis, tinkantis tiek maniežams, tiek moderniems sandėliams ar specialios paskirties verslo pastatams. BORGA gali pasiūlyti ir apšiltintus, ir neapšiltintus statinius.

Borga plieno statiniai

Modernios statybos sistemos kvalifikuotiems profesionalams Laikas – pinigai. Kokybė – paklausiausia prekė. Tai žinome iš patirties. Nuo 1973 m. Švedijos įmonė BORGA gamina ir montuoja plieno statinius, atitinkančius nuolat didėjančius Europos rinkos patikimumo, funkcionalumo ir dizaino reikalavimus. Savo požiūrį vadiname BORGA statybos sistema – unikaliu ruošinių modeliu, užtikrinančiu greitą, efektyvų ir lengvą statybos procesą.

BORGA statybos sistemos tinka tiek sudėtingiems architektų sukurtiems projektams, tiek paprastoms, racionalioms plieno statinių konstrukcijoms.

VERSLAS: Pramoniniai statiniai

BORGA siūlo įvairius plieno statinius pramoniniams tikslams bei specialios paskirties pastatus. Mūsų sprendimai pritaikyti modernaus verslo poreikiams. Plieno statinys yra efektyvus, nereikia atlikti jo techninės priežiūros, o mūsų statybos sistema užtikrina kūrybos laisvę renkantis išorės apdailą. BORGA siūlo platų kokybiškų dalių, sienų ir stogų profilių, langų, vartų ir priedų pasirinkimą. Ribas nustato tik jūsų vaizduotė.

SPORTAS: Maniežai

Moderniose sporto arenose turi būti vietos žmonėms. Nesvarbu, ko jums reikia, – maniežo ar sporto arenos, funkcionalumas, apdaila ir spalvos harmoningai susilies į įkvepiančią aplinką. Patyrę projektų vadovai padės laikytis verslo normų ir paruošti dokumentus statybos leidimui.

ŽEMĖS ŪKIS: Gyvulininkystei skirti pastatai

Šiandienos ūkis turi būti vis funkcionalesnis, o žmonės ir gyvuliai turi gyventi geroje aplinkoje. BORGA plieno statiniai lengvai pritaikomi įvairiam klimatui ir įstatymams. Savo sprendimus mes pateikiame bendradarbiaudami su didžiausiomis žemės ūkio asociacijomis. Plieno pastatai yra apšiltinti arba ne, su jūsų verslui reikiamais priedais.

Angaras su stovinčiu karkasu per 6 savaites! Greita ir paprasta:

1. Projektavimas:  Mes pateikiame pimo aukšto plano ir fasadų brėžinius Jūsų patvirtinimui, kurie galės tarnauti kaip Sutarties priedas ir vienas iš dokumentų statybos leidimui gauti.

2. Žemės darbai ir pamatai: Žemės darbai ir pamatų įrengimas kaip ir geologiniai tyrimai yra Jūsų rūpestis. Baigus kasimo darbus reikia įrengti taškinius pamatus po būsimomis bolonomis. Jei Jums  tiks mūsų tipiniai surenkami pamatai - darbai užtruks gerokai trumpiau.

3. Pagrindinių rėmų surinkimas: Po 6 savaičių mūsų montuotojų komanda jau montuos pirmuosius remus. Kolonos ir sijos bus greitai sumontuotos ant įrengtų pamatų. Pagrindiniam Jūsų pastato karkasui surinkti užtenka tik 1 dienos! Priklausamai nuo pastato dydžio tai gali trukti keletą dienų.

4. Apšiltinimo galimybė: Jei nutarsite, kad tarp stogo ir sienų ilginių reikalinga įrengti apšiltinimo medžiagų suoksnį, mūsų kvalifikuota montavimo komanda įvykdys Jūsų pageidavimus kokybškai ir tiksliai.

5. Galutinis patikrinimas: Kai Jūsų pastatas užbaigiamas, mūsų projektų vadovas atlieka galutinį patikrinimą. Jūs gausite pilną elektroninę
pastato techninės dokumentacijos versiją, kur rasite visus montavimo ir architektūrinius brėžinius, bei įvairius pastato techninius parašymus.

plieno-angarai-borga-pastatai

Jūsų poreikių ir pastato tikslo aptarimas yra pradinis mūsų bendradarbiavimo taškas. Remdamiesi analize, mūsų pardavėjai rekomenduos sprendimą, atitinkantį jūsų specifikacijas. Mes taip pat suteiksime konsultacijas statybos įstatymų, aplinkos ir gyvūnų apsaugos taisyklių bei verslo pramonės šakos, kuriai skirti mūsų pastatai, reikalavimų klausimais.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio