Spausdinti šį puslapį

Kampų jungimo-pjovimo technika Alfamacchine - automatizuoti rėmų gamybos įrenginiai

Kampų jungimo-pjovimo technika Alfamacchine - automatizuoti rėmų gamybos įrenginiai Kampų jungimo-pjovimo technika Alfamacchine - automatizuoti rėmų gamybos įrenginiai

BIZEA, UAB

www.bizea.lt

Kampų jungimo-pjovimo technika Alfamacchine - automatizuoti rėmų gamybos įrenginiai. Nuo 1980 metų įmonė Alfamacchine specializuojasi rėmelių ruošiniams jungti 45° kampu naudojamos įrangos ir jungiamųjų detalių gamyboje. Siūloma plati kampinių jungių, dvipjūklių skersavimo staklių pjovimui 45° kampu, pilnai automatizuotų linijų foto-rėmeliams montuoti bei paveikslą rėmelyje laikančių metalinių plokštelių įkalimo automatų gama.

Įrenginiai pasižymi modernia konstrukcija, yra patvarūs, patikimi ir lengvai prižiūrimi. Gaminami tiek paprasti (nesudėtingi) įrenginiai (mažoms paslaugų įmonėms), tiek ir didelio našumo, elektroniniu būdu valdomi įrenginiai didelėms gamybos įmonėms. Ruošinių jungimo „V“ formos kabėmis idėjos esmė yra specialiai išprofiliuotos, iš plonos plieninės skardos pagamintos kabės įkalimas į du tarpusavyje jungiamus ruošinius. Alfamacchine gamybos įrenginiai leidžia įkalti iki trijų kabių vienoje vietoje (taške). Vienos kabės pastūmimo kita kabe galimybė padidina sujungimo (sankalos) aukštį, o tai puikiai tinka, kai yra jungiami skirtingo aukščio profilio ruošiniai. „V“ formos kabės gali būti skirtingų aukščių: 3, 4, 5, 10, 12 ir 15 mm pakuotėse po 200 vienetų ir pagamintos su skirtingo smailumo (aštrumo) kampais, priklausomai nuo naudojamo medžio arba MDF kietumo. Speciali Alfamacchine patentuota V kabės forma užtikrina papildomos, jungiamus ruošinius sukabinančios (pritraukiančios) jėgos atsiradimą. 

Įmonė UAB BIZEA, savo kiientams siūlo tik efektyvią ir šiuolaikišką sujungimo techniką, kurių dėka darbas taps spartesnis, patikimesnis ir ekonomiškesnis. Klientams pageidaujantiems ypatingai greito įrenginio vidutinės ir didelės apimties rėmų iš medžio ir MDF gamybai, UAB BIZEA siūlo MINIGRAF Program Memory, kuriame įdiegtas kompiuteris, gebantis įsiminti iki 3 tūkstančių jungimo programų.

Ruošiniai yra prispaudžiami vieną kartą visai kampo jungimo trukmei. Nustatymai ir išbandymai atliekami kompiuteriu. Atitinkamam (turimam) ruošinio profiliui galima nustatyti kabių įkalimo vietas, kabių skaičių duotojoje vietoje (taške), jų įkalimo eiliškumą ir medžio kietumui pritaikytą įrenginio darbo greitį.
Papildomai valdiklis gali būti jungiamas darbui su brūkšninių kodų nuskaitymo įrenginiu.
Sudėjęs ruošinius ir pasižymėjęs prispaudimo vietas, operatorius iš kompiuterio meniu pasirenka programą ir vienu elektrinio pedalo nuspaudimu, įjungia sujungimo ciklą.
Minigraf MP MC (memory Program MultiChannel) yra našiausias įrenginys skirtas masinei skirtingų rėmelių pavyzdžių gamybai.
Ši Minigraf MP versija turi penkias „V“ formos kabių dėtuves, iš kurių jungimo proceso metu yra imamos kabės, tai leidžia vieno darbo ciklo metu naudoti skirtingo aukščio kabes.

BizeA yra visuomet arčiausiai jūsų. Mūsų patyrę konsultantai techniniams-prekybos klausimams, patarėjai gamybos automatizavimo klausimams ir mūsų mobili techninė priežiūra užtikrina profesionalią technologinę pagalbą ir techninį aptarnavimą.

Verta pasinaudoti mūsų ilgalaike patirtimi!

kampu-pjovimo-jungimo-technika-bizea

kampu-pjovimo-technikos-aksesuarai

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio