visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Impulsiniai maitinimo šaltiniai: Perjungiamieji maitinimo blokai iš IDEC

Impulsiniai maitinimo šaltiniai: Perjungiamieji maitinimo blokai iš IDEC Impulsiniai maitinimo šaltiniai: Perjungiamieji maitinimo blokai iš IDEC

AUTOMATIKOS CENTRAS, UAB

Patikimam Jūsų automatikos maitinimui, siūlome DIN Rail maitinimo blokų IDEC PS5R-S seriją Slim Line, specialiai sukurtą pramoniniams taikymams. Produktai naudojami PLV sistemoms, HMI panelėms, jutikliams ir kitiems išoriniams įrenginiams maitinti.

Patikimas maitinimo blokas yra svarbi automatizavimo sistemos dalis. IDEC PSR5-S serijos maitinimo blokai skirti pramoniniam taikymui ir visų poreikių tenkinimui, kad būtų užtikrintas patikimas bei stabilus maitinimo tiekimas PLC, HMI operatoriaus terminalams, jutikliams, pavaroms ir kitai pramonėje naudojamai elektronikai. Visos dizaino detalės kruopščiai apgalvotos, kad būtų lengva ir patogu montuoti standartiniuose elektros skyduose, taupant laiką ir užtikrinant gerą galutinį rezultatą.

­ • 85—264 V kintamosios srovės ir 100—350 V nuolatinės srovės įvadas

• 5, 12 arba 24 V nuolatinės srovės išvadas

• 10—240 vatų

• Tik 22,5 mm ant DIN laikiklių (15 W)

matinimo-saltiniai-pramoniniams-taikymams1

Sukurta galvojant apie naudotoją

 

 

Nuolatinės srovės mažėjimo indikatorius (tik 15 W, 120 W ir 240 W): Indikatorius įsijungia, kai išėjimo įtampa nukrenta žemiau 80 % nustatytos vertės. Ši funkcija padeda ieškoti trikčių, kai yra maitinimo bloko problemų.

 

Universalūs įvadai: Maitinimo įvadų diapazonas yra 85—264 V kintamosios ir 100—350 V nuolatinės srovės; jie automatiškai prisiderina prie reikiamos įėjimo galios.

Dėl šios priežasties IDEC maitinimo blokai tinkami naudoti bet kur pasaulyje.

Taip pat yra galios faktoriaus korekcija (ji ilgina eksploatavimo laiką ir didina patikimumą), kuri sumažina harmoninius iškraipymus. Maitinimo blokai gaminami su spyruokliniais, nepavojingais pirštams sraigtiniais gnybtais.

Nuolatinės srovės įjungimo indikatorius: Indikatorius užsidega, įjungus bloką. Tai patogu norint žinoti, kada maitinimo blokas gauna elektros maitinimą.

Išvesties kanalas: Kadangi maitinimo bloko išvesties pulsacija labai žema (mažesnė nei 1 % nuo vertės iki vertės), jis yra vienas geriausių pramonės šakoje.

Išvadas gaminamas su apsauga nuo perkrovos, kuri saugo maitinimo bloką nuo gedimo, ir su spyruokliniais, nepavojingais pirštams sraigtiniais gnybtais, kurie didina saugumą ir patogumą naudoti. 240 W maitinimo blokas patogus, nes jame yra du išėjimo gnybtai.

Išėjimo įtampos reguliavimas: Išėjimo įtampą galima lengvai reguliuoti +/– 10 % nominalios įtampos.

matinimo-saltiniai-pramoniniams-taikymams3Vaizdas iš viršaus

 

matinimo-saltiniai-pramoniniams-taikymams2

Saugūs pirštams, spyruokliniai sraigtiniai gnybtai: Galite nesijaudinti, kad pamesite varžtus ar netyčia gausite elektros smūgį per gnybtus.

Gnybtai — tai įsukami spyruokliniai varžtai, todėl juos naudoti taip paprasta, kaip įdėti varžtą ir jį prisukti. Jie atsparūs smūgiui ir vibracijai, juos galima naudoti su žiediniais antgaliais, su šakučių arba neizoliuotų laidų jungtimis.

Gnybtų kategorija yra IP20 (kai prisukti) — jie įleidžiami tam, kad pirštai ir objektai negalėtų prisiliesti prie įėjimo kontaktų.

 

 

matinimo-saltiniai-pramoniniams-taikymams4

Vėdinimo grotelės: Aušina maitinimo bloką ir neleidžia įkristi į maitinimo bloko vidų mažiems objektams.

 

Montuojama ant DIN laikiklių: IDEC maitinimo blokai greitai užsideda ant DIN laikiklių su įtaisytais DIN gnybtais, kuriems nereikia jokių papildomų specialių laikiklių, arba montuojami tiesiog skydą, todėl montuoti labai paprasta.

„PS5R Standard“ ir „Slim“ serijos maitinimo blokai yra spyruoklinių gnybtų tipo, todėl žiedinius antgalius lengva uždėti.

 

 

Apsauga nuo perkrovos: Visi IDEC maitinimo blokai turi apsaugą nuo viršsrovio ir viršįtampio — tai padeda išvengti maitinimo bloko ar įrangos gedimo. Esant viršsrovio apsaugai, išvado įtampa automatiškai sumažėja dėl perteklinės srovės.

Kai apkrova vėl tampa normalaus lygio, taip pat atstatoma normali išvado įtampa. Kai veikia viršįtampio apsauga, maitinimas išsijungia padidėjus įtampai. Maitinimą vėl įjungti galima tik rankine grįžtimi.

Ilgaamžiškumas: IDEC maitinimo blokai labai patikimi — juos galima eksploatuoti mažiausiai 70 000 val. (priklauso nuo naudojimo).

• Mažo svorio ir kompaktiškas;

• Platus galios diapazonas: 10 W—240 W;

• Universalūs įvadai: nuo 10 W iki 90 W: 85—264 V kintamosios srovės/100—370 V nuolatinės srovės, 120 W ir 240 W: 85—264 V kintamosios srovės/100—350 V nuolatinės srovės;

• Galios faktoriaus 60 W korekcija iki 240 W (EN61000-3-2);

• Atitinka SEMI F47 svyravimo atsparumą (tik 120 W ir 240 W);

• Aprobuota 1 klasei, 2 skirsnis "Pavojinga aplinka";

• Viršsrovio apsauga, automatinė atstata;

• Viršįtampio apsauga, išjungiama;

• Spyruoklinių sraigtinių gnybtų tipo, IP20 Montavimas ant DIN laikiklių arba skydo paviršiaus;

• Indikatoriai, skirti: perkrovai ir įtampos mažėjimui.

matinimo-saltiniai-pramoniniams-taikymams5

Aprobavimas: Paženklinta CE, TÜV, c-UL, UL508, UL1310 (PS5R-SB, -SC, -SD), UL1604, EN 50178:1997, LVD: EN60950:2000, EMC: Direktyva EN61204-3:2000 (EMI: B klasė, EMS: pramoninis)

Aprobuota SEMI F47: SEMI F47 apibrėžia puslaidininkių apdorojimo ir automatizuotos bandymo įrangos reikalavimus. Įranga turi toleruoti įtampos kritimus kintamos srovės elektros perdavimo linijose nenutraukdama darbo.

 

Blogėjimas: Visi „IDEC Slim Line“ maitinimo blokai įtraukti į UL508 sąrašus, todėl jie gali dirbti 100 % pajėgumu elektros skyde. Tai panaikina poreikį naudoti per didelius maitinimo blokus. ­

Diagrama rodo, kaip įranga turi toleruoti svyravimus iki 50 % (200 ms), iki 70 % (0,5 s), ir iki 80 % iki (1 s).

Lentelės, pateikiamos aukščiau, rodo, kad PS5R-S 10 W ir 15 W (esant 60 ºC), 30 W/60 W/90 W (esant 55 ºC), 120 W (esant 40 ºC) ir 240 W (esant 45 ºC) atitinka aplinkos temperatūrą pagal standartus UL508 ir EN60950, kad būtų galima dirbti esant 100 % išėjimo srovei. PASTABA! Užtikrinkite konvekciją. Negalima blokuoti maitinimo bloko jungimo angos. Išlaikykite bent 20 mm tarpą aplink jungiamąjį maitinimo bloką.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus