visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ilgalaikis nepageidaujamų plaukų šalinimas lazeriu

Ilgalaikis nepageidaujamų plaukų šalinimas lazeriu Ilgalaikis nepageidaujamų plaukų šalinimas lazeriu

POŠIŪNO KLINIKA, UAB

Lazerinė epiliacija – šiuolaikinis, saugus ir veiksmingas, jokio skausmo nesukeliantis plaukų šalinimo būdas. Ši procedūra atliekama lazerinės medicinos, dermatologijos, kraujagyslių ir vaikų chirurgijos ir kitas plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos paslaugas siūlančioje „Pošiūno klinikoje“, Vilniuje.

Šiandien visame pasaulyje milijonai moterų ir vyrų šalina plaukus nepageidaujamose vietose. Dalis žmonių naudojasi buityje prieinamomis procedūromis, tokiomis kaip plaukų skutimas, šalinimas vašku ar depiliaciniais kremais. Tačiau tokios procedūros – plaukų šalinimas nuo odos paviršiaus (depiliacija), kuomet plaukų svogūnėliams nėra pakenkiama, ir plaukai greitai atauga. Dažnai vargina folikulitas, kuris sukelia nemažą diskomfortą, ypatingai po plaukelių skutimo.

Dalis moterų ir vyrų dėl estetinių, kultūrinių priežasčių ar laiko stokos, siekdami ilgalaikio rezultato, renkasi efektyvesnes priemones. Nepageidaujamų plaukų šalinimas lazeriu jau tapo kasdienine procedūra pasaulyje. Ši procedūra yra saugi ir efektyvi.

Plaukų šalinimas lazeriu – tai selektyvinė fototermolizė. Lazerio energiją sugeria plauko pigmentas, esantis plauko stiebelyje, kuri trasfomuojasi į šilumą ir suardo plauko svogūnėlį. Lazerinės procedūros dėka pasiekiamas  ilgalaikis rezultatas. Kartojant lazerines procedūras, plaukų nepageidaujamose vietose galima atsikratyti keleriems metams. Tai epiliacija, kuomet sunaikinamas pats plauko svogūnėlis ir plaukas nebeauga.

„SopranoIce“ lazeris – Izraelio mokslininkų ir inžinierių kūrinys, kuris eliminuoja skausmą procedūros metu. Tai beskausmė procedūra, jaučiamas tik lengvas diskomfortas. 6–8 procedūros su 6 savaičių pertraukomis leidžia be skausmo ir ilgam laikui atsikratyti nepageidaujamo plaukuotumo.

Folikulitas – tai plauko maišelio uždegimas, sukeliantis diskomfortą nuo išbėrimo ir niežulio, iki žaizdelių ir likusių randelių po jų. Dažnai depiliuojant, plaukai silpnėja ir įauginėja. Jei planuojate lazerinę epiliaciją, rekomenduojame prieš procedūrą plaukelius skusti skustuku, kad plaukas būtų stiprus ir storas. Šalinant plaukelius lazeriu galima lengvai ir greitai atsikratyti plaukelių ir išgydyti folikulito sudirgintą odą.

Lazerines plaukelių šalinimo procedūras galima atlikti tik neįdegusiai odai. Po procedūros rekomenduojamas saulės apsauginis kremas SPF 50+, kuris naudojamas atviroms veido ir kūno vietoms t. y., viršutinės lūpos, smakro, kaklo ir kojų (blauzdų) odai. Bikini ir pažastų srityse plaukelius šalinti lazeriu galima visus metus, jei šios vietos yra be įdegio. Tarp procedūrų plaukelius patariame skusti, nenaudoti kitokių depiliacinių priemonių.

Ilgalaikis nepageidaujamų plaukų šalinimas lazeriu

Vilniuje įsikūrusioje „Pošiūno klinikoje“ klinikoje konsultuoja rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, atliekamos operacijos. Siūlomos lazerinės medicinos procedūros (įgimtų hemangiomų, malformacijų gydymas, išsiplėtusių veido ir kojų kapiliarų šalinimas, nepiktybinių odos darinių šalinimas, lazerinis odos atjauninimas ir kt.). Taip pat – dermatologo paslaugos, gydomieji, medicininiai masažai vaikams bei suaugusiems.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus