visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Hidraulika - viskas iš vienų rankų. Kokybė yra HANSA FLEX standartas!

Hidraulika - viskas iš vienų rankų. Kokybė yra HANSA FLEX standartas! Hidraulika - viskas iš vienų rankų. Kokybė yra HANSA FLEX standartas!

HANSA FLEX HIDRAULIKA, UAB

Jei turite techniką, kurioje sumontuotos hidraulinės sistemos, tai pasirinkote teisingai! UAB "HANSA FLEX HIDRAULIKA" - patikimiau, greičiau ir tvirčiau!

UAB "HANSA FLEX HIDRAULIKA" yra bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, priklausanti Hansa Flex įmonių grupei, esančiai daugelyje pasaulio šalių ir aptarnaujančiai daugiau kaip 150 tūkstančių gaminamos produkcijos naudotojų. Tarp jų tokios stambios tarptautinės kompanijos kaip „BMW“, „Audi“, „Siemens“, „VW“, „Opel“, „Bosch“, „Volvo“, „Hyundai“, „Lufthansa“ ir daug kitų.

UAB “HANSA FLEX HIDRAULIKA" aprūpina šalies rinką hidraulinių sistemų komponentais – gamina, remontuoja ir parduoda hidraulines žarnas, vamzdžius, sujungimo elementus, sandarinimo priemones, sriegines jungtis ir jų detales, matavimo prietaisus ir įrenginius, montuoja ir remontuoja hidraulinius agregatus, konsultuoja klientus. Nuo 2005 metų balandžio mėnesio Palemone atidarytas Cilindrų gamybos ir remonto filialas.

hidraulika-viskas-is-vienu-ranku1

Įmonėje įdiegta naujausiais mokslo tyrimais paremta technologija. Vokietijos Lloyd Certification GmbH po 2003 metais atlikto kokybės audito pateikė įrodymą, kad įmonės aukštos kokybės rinkodaros sistema atitinka visus tarptautinio standarto DIN EN ISO 9001:2000 reikalavimus. Be to, įmonė turi AB “Lietuvos dujos” išduotą pažymėjimą, taip pat Rusijos jūrų registro išduotą sertifikatą, kuris patvirtina, kad produkcija tinka laivybos technikai.

Įmonė siekia, kad kvalifikuotos ir greitos jų paslaugos bei produktai būtų prieinami visoje Lietuvoje. Tam įsteigti filialai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Rokiškyje, Marijampolėje, Utenoje, Garliavoje, Mažeikiuose, Jurbarke, Telšiuose, įdiegta kokybės valdymo sistema, kompiuterinė darbo kontrolė, greitas žinių pasikeitimas tarp įmonės ir jos filialų, klientų aptarnavimas dieną ir avariniais atvejais naktį. Paskambinę telefonu į įmonės filialus bet kuriuo paros metu klientai bus aprūpinti reikalingais produktais, gaus kvalifikuotus patarimus ir konsultacijas.

hidraulika-viskas-is-vienu-ranku4

UAB “HANSA FLEX HIDRAULIKA" plėtros dinamiką liudija didėjanti apyvarta nuo 360 tūkstančių litų steigimo metais iki 18 milijonų litų 2007 metais ir įsteigtos dukterinės įmonės Latvijoje, Estijoje, Kaliningrade. Yra atstovai Baltarusijoje.

Įmonėje ir jos filialuose dirba kvalifikuoti hidraulinių sistemų specialistai, turintys šio darbo patirtį. Dalis jų specialiai mokėsi ir stažavosi Vokietijoje. Tačiau besiplečiančiai kompanijai nuolatos reikalingi iniciatyvūs ir išsilavinę specialistai.

hidraulika-viskas-is-vienu-ranku3

Mes dirbame šiandien ir orientuojamės į ateitį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus