visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Grindų danga MC-Floor TopSpeed - nauja, lengvai valoma, atspari apdaila balkonams, atvirosioms galerijoms ir laiptams

Grindų danga MC-Floor TopSpeed - nauja, lengvai valoma, atspari apdaila balkonams, atvirosioms galerijoms ir laiptams Grindų danga MC-Floor TopSpeed - nauja, lengvai valoma, atspari apdaila balkonams, atvirosioms galerijoms ir laiptams

MC-BAUCHEMIE, UAB

Balkonams, atvirosioms galerijoms ir laiptams „MC-Bauchemie“ pristato išskirtinę, naują, lengvai valomą, atsparią UV spindulių poveikiui apdailą - „MC-Floor TopSpeed". Grindų danga „MC-Floor TopSpeed" grindis galima dengti net ir šaltuoju (iki 2°C temperatūra) bei drėgnuoju metų lalku. Firmos MC naujovei pasitelkta speciali medžiagų technologija, naudojama atominių elektrinių statyboje. Ji pritaikyta ir grindų dangoms patalpose bei lauke. „MC-Floor TopSpeed" pasižymi plačiu naudojimo galimybių spektru: nuo balkonų, atvirųjų galerijų, garažų, rūsio patalpų iki remonto dirbtuvių ir daugybės kitokių plotų.

Daugumoje poliuretano ar epoksidinės dervos pagrindo dangų, esant šaltam ir drėgnam orui, vyksta nepageidaujamų šalutinių reakcijų, tokių kaip sukibimo trikdžiai, sutrumpėjęs tarnavimo laikas ir pūslių, įdubimų ar porų atsiradimas. Tačiau nuo šiol naujoji firmos „MC-Bauchemie“ didelio efektyvumo voleliu dengiama danga „MC-Floor TopSpeed" leidžia paprastai, greitai ir patikimai lieti grindų dangą net ir esant kritinei, iki 2°C,
temperatūrai bei drėgmei. Drėgmė tik dar papildomai pagreitina „MC-Floor TopSpeed" kietėjimo procesą, pagerina sukibimą ir atsparumo dilimui bei braižymui ypatybes.

grindu-dangos-isskirtine-nauja-lengvai-valoma-atspari-uv-apdaila-mc-floor-topspeed2

Greitai sukietėjanti ir tinkama vaikščioti

Padengta danga sukietėja ypač greitai. Po 30 minučių ji tampa atspari lietui, o jau po dviejų valandų ja galima vaikščioti ar imtis kito darbo etapo.
Po pusdienio paviršius jau gali atlaikyti visas mechanines apkrovas. Tai suteikia daug privalumų: mažiau darbų pertraukimo, mažiau stabdymų, iki minimumo sumažinamas prastovų ir technologinių pertraukų laikas. Tai galų gale reiškia ir darbus atliekančių žmonių laiko bei pinigų taupymą.

grindu-dangos-isskirtine-nauja-lengvai-valoma-atspari-uv-apdaila-mc-floor-topspeed3

Atspari braižymui ir dilimui

„MC-Floor TopSpeed" pasižymi ypač dideliu atsparumu ultravioletinių spindulių poveikiui, kuris, net ir ilgą laiką naudojant dangą ir jai patiriant
dideles saulės spindulių apkrovas, apsaugo ją nuo išblukimo. Čia dar prisideda ir optimizuotas atsparumas braižymui ir didelis atsparumas dilimui, palyginti su įprastinėmis dangomis. Visos šios ypatybės dideles apkrovas patiriančioms grindims patalpose ir lauke suteikia ilgaamžę apsaugą.
Danga „MC-Floor TopSpeed" tiekiama įvairių spalvų ir gali būti papildomai derinama su dekoratyvinėmis plokštelėmis ar dažytu kvarciniu smėliu.
Galima dengti ir mažesnio slidumo dangas.

grindu-dangos-isskirtine-nauja-lengvai-valoma-atspari-uv-apdaila-mc-floor-topspeed1

Ar būtų naudojama balkonams, atvirosioms galerijoms, terasoms, garažams, rūsio patalpoms, ar laiptams - grindų danga „MC-Floor TopSpeed" net ir drėgmės bei šalčio sąlygomis užtikrina naudojimo paprastuma, trumpą džiūvimo trukmę ir greitą galimybę naudotis grindimis. Tokiu būdu darbų vykdytojai gali sutaupyti laiko ir pinigų. Vaida Aušrienė

Apie „MC-Bauchemie"

„MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG" yra vienas iš tarptautinių statybų chemijos produktų ir technologijų gamintojų lyderių. Įmonių grupė, kurios pagrindinė buveinė yra Botrope (Vokietija), turinti per 2000 darbuotojų daugiau kaip 40 pasaulio šalių, jau ilgiau kaip 50 metų kuria avangardinius betono gerinimo ir statinių apsaugos bei jų būklės išsaugojimo sprendimus.

MC-Floor TopSpeed MC-Bauchemie
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus