visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos Cedima - visur, kur yra reikalingas skylių gręžimas

Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos Cedima - visur, kur yra reikalingas skylių gręžimas Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos Cedima - visur, kur yra reikalingas skylių gręžimas

„Cedima Vilnius“ - vokiečių prekinio ženklo „Cedima“ GMBH filialas Lietuvoje, siūlo efektyvią deimantinio gręžimo techniką, kurią galima pritaikyti visur, kur yra reikalingas skylių gręžimas.

Bendrovė „Cedima“ GmbH, kurios pagrindinė būstinė įsikūrusi Vokietijoje, nuo 1984 m. specializuojasi deimantinio apdirbimo įrangos gamyboje ir tiekime statybai bei pramonei, tiekia įvairių tipų gręžimo ir pjovimo mašinas. Aukštos kokybės  deimantinio gręžimo technika lengva naudotis, ji pasižymi itin dideliu lankstumu ir gebėjimu prisitaikyti prie skirtingų gręžimo sąlygų (įvairių paviršių bei medžiagų). „Cedima“ deimantinio gręžimo įrankiai yra papildyti visais reikalingais priedais.

Galite rinktis gręžimo techniką pagal savo poreikius - gręžimo stovai su visais reikiamais priedais, gręžimo varikliai bei priekabos su gręžimo įranga.

Paprastai naudojimui paruošta deimantinio gręžimo technika yra sudaryta iš gręžimo stovo, gręžimo variklio bei gręžimo karūnos. Geriems gręžimo rezultatams reikia pasirinkti labiausiai poreikius atitinkantį derinį.

Deimantinio gręžimo stovai

Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos

„Cedima“ deimantinio gręžimo stovų pagrindai gali būti tvirtinami varžtais stabiliam gręžimui užtikrinti. Stovai pritaikyti gręžiniams sienose, grindyse ar lubose. Galite rinktis stovą nuo tinkamo vidutinio dydžio gręžiniams (max diametras - 250mm) iki tinkamo grąžtams, kurių diametras siekia 1300mm. Rasite ir tokių stovų, kuriais galima gręžti kampu iki 45˚. Stovus nesunku sumontuoti bei išmontuoti, galima greitai sujungti su grąžto varikliu bei atjungti nuo jo.
Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos


Deimantinio gręžimo varikliai

„Cedima“ siūlo gręžimo variklius, kurie jungiami su deimantinio gręžimo stovais arba tokius, kurie gali būti naudojami tiek rankiniam gręžimui, tiek gręžimui nuo stovo. Dėl specialiai pagaminto korpuso, grąžtų varikliai yra lengvi, tačiau yra ilgaamžiai ir našūs. Iš „Cedima“ asortimento galima išsirinkti gręžimo variklius, kurių mažiausias gręžinio diametras 16mm, o didžiausias gali siekti net 1200mm.

Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos

Deimantinės gręžimo karūnos

Deimantinės gręžimo karūnos gali būti pritaikytos tokiems darbams:

Minkšto bei kieto betono gręžimas;

Gelžbetonio gręžimas;

Kiaurymių, angų gręžimas betoniniuose kanalizacijos žieduose;

Mūro plytų gręžimas;

Granito / Kalkakmenio gręžimas;

Asfalto gręžimas;

Kitų abrazyvinių medžiagų sausas gręžimas,

Priekabos su gręžimo įranga

Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos

Asfalto ar betono dangų gręžimui puikus sprendimas - priekabos su integruota gręžimo įranga. Puikiai tinka paruošti angoms, kuriose vėliau montuojami įleidžiami lauko žibintai. Tokia gręžimo technika gali išgręžti iki 600mm diametro kiaurymę.
Gręžimo technika ir deimantinės gręžimo karūnos

„Cedima Vilnius“ konsultuoja parenkant labiausiai tinkamus medžiagų apdirbimo būdus ir instrumentus, apskaičiuoja laiko ir įrangos sąnaudas, nuolatos rengia praktinius tobulinimosi seminarus savo klientams, parduoda deimantinio gręžimo įrenginius, gręžimo ir pjovimo mašinas.

„Cedima Vilnius“ atlieka elektrinių įrankių ir įrengimų remontą, parduoda ir greitai restauruoja (atnaujina) deimantines gręžimo karūnas ir diskus įvairių tipų (arti 30 tipų segmentais). Bendrovė turi savo techninio aptarnavimo padalinius todėl galime labai greitai atlikti tiek techninio aptarnavimo tiek remonto darbus.

Visi naujai sukurti produktai yra išbandomi bendrovės šiuolaikinėse laboratorijose. Valdymo kokybė, orientuota į produktus ir klientus yra nuolatos kontroliuojama ir sertifikuota pagal DIN ISO 9001: 2008. Su ekologinio ženklo „CEDECO“ įvedimu, „Cedima“ aktyviai prisideda prie klimato apsaugos programų. Sukaupta ir perduota patirtis užtikrina kokybišką, efektyvų ir aukšto standarto aptarnavimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus