visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Greitas, kokybiškas starterių ir generatorių remontas bei reikiamų detalių pardavimas

Greitas, kokybiškas starterių ir generatorių remontas bei reikiamų detalių pardavimas Greitas, kokybiškas starterių ir generatorių remontas bei reikiamų detalių pardavimas

Starterių, generatorių remonto centras AUTOSERVISAS, A.Vitkaus IV

www.estarteris.lt

Ko gero, ne vienam yra tekę patirti nerimo minučių, kai susiruošus į darbą ar svarbų susitikimą mašina neužsiveda. Kad tai neįvyktų netikėtai, būtinai reguliariai pagal sezoną keisti automobilio padangas, patikrinti starterį, generatorių, pakeisti tepalus, pasirūpinti automobilio akumuliatoriumi.

Antano Vitkaus starterių ir generatorių parduotuvėje-servise Plungėje, taisomi visų tipų lengvųjų automobilių, sunkvežimių, žemės ūkio technikos, specialiosios technikos, autobusų, motociklų, vandens technikos (žvejybos laivų, katerių) starteriai ir generatoriai. Kaip pasakojo įmonės savininkas, per daugiau nei dešimt metų įgyta patirtis šioje srityje, byloja, kad, kuomet visi darbai yra atliekami vienoje vietoje, tai leidžia pasiekti tikslą: remontas atliekamas greita, kokybiškai ir nebrangiai.

Klientams patogu, kad reikalingų detalių yra čia pat parduotuvėje. Joje – platus starterių, generatorių ir jų dalių asortimentas. Jei kokios detalės parduotuvėje ir nebus, nieko baisaus – ji bus užsakyta, o ir laukti labai ilgai nereikės.
J s esate tas žmogus, kuris daug laiko praleidžiate prie kompiuterio? Tad reikalingas detales galite užsisakyti elektroninėje parduotuvėje www.estarteris.lt.

Net ir tada, jei generatorius, starteris ar akumuliatorius dar nerodo jokių gedimo požymių, į servisą galima užsukti atlikti jų diagnostikos. Beje, kaip sakė A. Vitkus, norint tikslaus atsakymo dėl akumuliatoriaus pajėgumo, po važiavimo ar įkrovimo iki patikrinimo jis turėtų ramybėje pabūti mažiausiai 8 valandas.

Dar vienas patarimas iš A. Vitkaus lūpų, padėsiantis ilgiau išsaugoti veikiantį generatorių. Tai ypač aktualu žiemą! Jei kaimynas paprašė užvesti automobilį nuo jūsų automobilio, darykite taip: prijungę laidus užveskite savo mašiną, po penkių minučių užgesinkite, ištraukite užvedimo raktelį ir tik tada leiskite kaimynui vesti savo transporto priemonę.

Sugedo starteris, generatorius, metas keisti akumuliatorių, o gal reikalingas meistro patarimas? Užsukite į A. Vitkaus starterių ir generatorių parduotuvę-servisą Plungėje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus