visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Greitas ir paprastas medžių inkaravimas, sodų aptvėrimas, šlaitų sutvirtinimas su GRIPPLE

Greitas ir paprastas medžių inkaravimas, sodų aptvėrimas, šlaitų sutvirtinimas su GRIPPLE Greitas ir paprastas medžių inkaravimas, sodų aptvėrimas, šlaitų sutvirtinimas su GRIPPLE

„Rixs-UP“ asortimente esančiais „GRIPPLE“ tvirtinimo produktais paprastai, greitai ir patogiai surišite kuolus, apsaugosite medžius, pritvirtinsite tvoros tinklo vielą prie žemės, sujungsite spygliuotas vielas, pritvirtinsite geotekstilę ir atliksite kitus aplinkos tvarkymo darbus. „GRIPPLE“ vielos jungtys, inkaravimo sistemos, įtempėjai, sujungėjai, montavimo įrankiai, smeigės geotekstilės tvirtinimui bei tvoros tinklo pritraukimui prie žemės, palengvins ir pagreitins medžių inkaravimo, sodų ir vynuogynų aptvėrimo, tvorų montavimo, šiltnamių ar šlaitų sutvirtinimo darbus.

 

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

„GRIPPLE“ tvirtinimo sistema

„GRIPPLE“ produktai yra inovatyvūs savo dizainu ir naudojimo paprastumu. Kuriant šiuos produktus svarbiausi aspektai buvo aukšta kokybė ir naudojimo lengvumas. „GRIPPLE“ vielos jungtys naudojamos visų tipų vieloms sujungti ir įtempti labai palengvina visus montavimo darbus. Šiomis jungtimis dvi vielas galima sujungti ir įtempti mažiau nei per minutę laiko, tai sumažina darbo kaštus, bei sutaupoma laiko. Jungtis netik lengva montuoti, bet reikalui esant nesunku ir reguliuoti išmontuoti, nes jas galima panaudoti ne viena kartą.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

 

Produktai medžių priežiūrai, sodų, medelynų, vynuogynų įrengimui – nuo vielos sujungėjų iki atotampų tulpams bei inkarų

„Gripple Root Ball kit“ medžių inkarai

Kamieno medžių inkarai naudojami siekiant apsaugoti medį nuo vandalizmo ir nuvirtimo. Taip pat naudojami medžio prilaikymui, kad jis augtų tiesus. Aplink medį yra įkalami trys inkarai nuo kurių eina trosai ir prisitvirtina prie medžio šakų, tada sistema yra sutempiama naudojant „Gripple“ jungtis ir taip medis auga vertikaliai. Ši sistema yra estetiška kadangi trosai yra ploni ir jų beveik nesimato.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui


Medžių inkarai į betoninį padą yra naudojami norint apsaugoti medį nuo vandalizmo, nuvirtimo ir medžio prilaikymui, kad augtų lygiai. Medžiui įtvirtinti nenaudojami jokie kalami inkarai, toks sprendimas tinkamas įrenginėjant apželdintus pastatų stogus, kadangi konstrukcijos ir dangos nėra pažeidžiamos. Pridedami trys betono sraigtai, kuriais sistema įtvirtinama į betoninį padą. O prie žemės paviršiaus šaknys yra sutvirtinamos medžiaginiu trosu, nepažeidžiančiu medžio šaknų.

Medžių inkarai su kilpomis pritvirtinimui yra naudojami norint apsaugoti medį nuo vandalizmo, nuvirtimo ir medžio prilaikymui, kad augtų lygiai. Medžiui įtvirtinti nenaudojami jokie kalami inkarai, toks sprendimas tinkamas įrenginėjant apželdintus pastatų stogus, kadangi konstrukcijos ir dangos nėra pažeidžiamos. Sistemos trosai su su galuose paliktomis kilpomis tinka apjuosti suguldytus betoninius inkarus arba galima tvirtinti prie kitų elementų. Prie žemės paviršiaus šaknys yra sutvirtinamos medžiaginiu trosu, kuris nepažeidžia medžio šaknų.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Šakniniai medžių inkarai yra skirti medžio apsaugai nuo vandalizmo ir nuvirtimo. Dažniausiai naudojama naujai pasodintiems medžiams, kai šaknys dar nėra išsikerojusios į kietą gruntą. Inkaravimo sistema yra po gruntu tad nėra gadinamas estetinis vaizdas ir nėra reikalingi papildomi paramstymo kuoliukai.

Medžių įtvirtinimai

„Gripple Tree Guying kit“ – skirti medžių palaikymui ir ištiesinimui. Aplink medį yra įkalami trys inkarai nuo kurių eina trosai, pritvirtinti prie medžio šakų, tuomet sutempiama naudojant „Gripple“ jungtis ir taip medis auga vertikaliai. Ši sistema yra estetiška kadangi trosai yra ploni ir jų beveik nesimato. Dažnai naudojama net ir labai didelių medžių sutvirtinimui.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Vazonėlių įtvirtinimai, inkaravimas

„Gripple Pot-Lock“ – tai vazonėlių inkaravimo sistema. Auginant augalus vazonuose kylančią problemą dėl didelių vėjų galima išspręsti naudojant įsukamus sraigtus į gruntą, kurie vazonėlį tvirtai pritvirtina prie žemės paviršiaus. Montavimui reikės dviejų vazonėlių. Apatinio vazonėlio dugne padaroma maža skylė per kurią praveriamas žemės sraigtas, prisukus apatinį vazoną uždedamas sekantis vazonas su augalu taip jis yra apsaugotas nuo nuvirtimo. Šis vazonų sraigtas tinka įvairių dydžių vazonams kadangi turi plastikines kojeles kurios prisitaiko pagal vazono dydį. Sraigtas pagamintas iš tvirto plieno. Vidutiniškai sraigto apkrova 40 kg (priklauso nuo grunto).

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Šlaitų inkaravimo sistemos

Šlaitų inkaravimo sistemos yra skirtos inkaruoti ir sutvirtinti šlaitus. Tekstilė yra tvirtinama nuo sraigto iki žemės inkaro. Estetiniam vaizdui ir natūralaus reljefo braižo išlaikymui, naudokite geotinklą su „Gripple“ inkaravimo elementais. Stabiliems šlaitams, norint apsaugoti nuo erozijos, galima naudoti vien sraigtus, įsukamus į gruntą.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

„Gripple“ sraigtas į gruntą – naudojamas norint inkaruoti elementus prie žemės paviršiaus. Platesnis srėgis naudojamas minkštesniame grunte. Naudojama geotekstilės, plevelės, geotinklų ir įvairių kitų dangų pritvirtinimui. Sraigtas pagamintas iš tvirto plieno, todėl nesilanksto ir tvirtai įsisuka į gruntą. Darbinė apkrova priklauso nuo grunto tipo.

Žemės inkaras su metaline kepurėle – įkalamas žemės inkaras sutvirtinti gruntui. Inkaras yra įkalamas į 1m gylį ir yra užfiksuojamas į darbinę poziciją patraukus troselį aukštyn. Padėjus dangą ant grunto uždedama kepurėlė kuri tvirtai prisitraukia pagal šlaitą. Inkaro kepurėlė turi skylutes, kad leistų augti augalijai.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Vielos įtempėjai ir sujungėjai sodų aptvėrimui, tvorų montavimui ir kitiems aplinkos tvarkymo darbams

„Gripple plus“ – jungtis naudojama sujungti ir įtempti tvoros tinklo vielas.

„Gripple plus barbed“ – jungtis naudojama sujungti ir įtempti spygliuotą vielą. Spygliuotos vielos sujungėjas, įtempėjas yra tvirtinamas prie žemėje įkalto inkaro kabliuko, taip pat galima tvirtinti ir prie betoninio blokelio. Troselinė sistema naudoja „Gripple“ jungtį, todėl troselio ilgį galima reguliuoti ir sistemą laikas nuo laiko įtempti.

„Gripple Jumbo“ – naudojama norint sujungti ir įtempti vielas. Ši jungtis nuo įprastos „Gripple plus“ jungties skiriasi tuo, kad atlaiko didesnį krūvį.

„VIT-S“ – naudojama jungiant metalinius stulpus ir vielas.

„Gripple T-clip“ –  vielos sujungimui ir įtempimui, naudojama vielos tinklo užbaigimui. Tinka lygiai arba spygliuotai vielai. Su dviem kabliukais tvirtinti prie kitos vielos.

„Gripple plus monocanal“ – vielos sujungimui ir įtempimui, naudojama vynuogynų/medelynų užbaigimui tvirtinti. 

„Gripple GP Dynamicl“ – tinka vielos trosams, atlaiko dideles apkrovas.

„Bracing Kit“ – naudojamas tvirtai surišti kuolus su skersine viela.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Žemės inkarai ir jų elementai

„Fencing pin“ – įsukami žemės inkarai naudojami prikabinti tvoros tinklo vielą prie žemės norint apsisaugoti nuo laukinių gyvūnų ar esant nelygiam reljefui. „Fencing pin“ įsukami į žemę sraigtai, skirti pritraukti geotekstilę, tinklą, vielą prie žemės paviršiaus. Taip pat naudojami norint inkaruoti sodinukų vazonėlius. Sraigtai pagaminti iš metalo ir yra sunkiai ištraukiami, atlaiko apkrovas iki 45 kg priklausomai nuo grunto.

„Anchoring kit“ – į žemę ikalamas „inkaras“ su trosu, kuris padeda lengvai ir tvirtai prikabinti ir įtempti vielas. Įkalami žemės inkarai nudojami inkaravimui arba šlaitų sutvirtinimui. Kuo ilgesnis trosas tuo daugiau galima įkalti į žemę.

„Dynamic Bracing System“ – naudojama įtempti vielos trosus.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Trosai prikabinimui prie žemės inkarų

„Gripple GPAK“ – įtempimui skirtas 3,00 mm vielos trosas atlaikantis dideles apkrovas. Skirtas prijungti prie „Gripple“ inkaro norint įtempti sistemą. „Gripple GPAK“ troselinė sistema naudojama įrengiant stulpų atotampas, kad stulpas būtų įtvirtinas ir būtų galima įtempti viela dideliems atstumams.Tinka mediniams ir betoniniams stulpams. Troselių sistema tvirtinama prie žemėje įkalto inkaro kabliuko, taip pat galima tvirtinti ir prie betoninio blokelio. Sistema naudoja „Gripple“ jungtį, todėl ilgį troselio galima reguliuoti ir sistemą laikas nuo laiko įtempti.

Inovatyvūs ir kokybiški produktai aplinkos tvarkymui

Plieninės vielos

„Hampton HT“ didelę tempimo jėga atlaikanti plieninė viela – naudojama įrengiant sodus, vynuogynus, medelynus. Nuo atraminių stulpų viela pratempiama reikiamame aukštyje pritvirtinama ir įtempiama. Prie įtemptos vielos augalai lengvai pririšami ir taip yra prilaikomi jog augtų lygiai. Viela pagaminta iš tvirto plieno todėl ją galima įtempti itin tvirtai, o aukšta cinkavimo klasė užtikrina, kad tarnavimo laikas bus virš 20 metų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus