visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Graplingo paskutiniame metų turnyre – sezono uždarymas

Graplingo paskutiniame metų turnyre – sezono uždarymas Graplingo paskutiniame metų turnyre – sezono uždarymas

Lietuvos graplingo federacija (Lithuanian Grappling federation)

www.grappling.lt

www.grapplingfederation.com

Užbaigdama trečiuosius gyvavimo metus, Lietuvos graplingo federacija nori suburti visus šiai sporto šakai prijaučiančius kovotojus, kartu atsisveikinti su 2016 metais bei išsiaiškinti geriausio metų kovotojo vardą reitinginėse lenktynėse.

Šį sekmadienį Šakiuose įvyksiantis turnyras pavadintas oficialiai pavadintas atviruoju Šakių čempionatu, tačiau organizatoriai neslepia, kad tai bus neoficialus Lietuvos čempionatas, kuriame dalyvaus beveik visi geriausi graplingo entuziastai.

„Mūsų tikslas – padaryti šventę bendruomenei. Kadangi tarp varžybų nenorėjome palikti tarpo, nusprendėme, jog verta tą šventę susieti su turnyru. Šakiuose šiemet neturėjome nė vieno čempionato, tad nutarėme, kad šio geografinio taško iš savo žemėlapio neištrinsime“, – apie būsimą turnyrą pasakojo Lietuvos graplingo federacijos generalinis sekretorius Erikas Kazlauskas.

Galvojame, kad kiekvienų metų pabaigoje turėsime panašų renginį. Ar tai bus Šakiai, ar kuris kitas miestas, neturi reikšmės – svarbiausia, kad į vieną vietą galėtų susirinkti visa bendruomenė.

Šiame turnyre globėjo teisėmis apsilankys ir buvęs federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas, kuriam šioje Šakių salėje absoliučiai viskas yra pažįstama”, - pasakojo sekretorius. Pats K. Smirnovas nuo federacijos reikalų yra atitolęs, tačiau, kaip pats sako, į šoną graplingo tikrai nenustūmęs.

„Neįmanoma, kad visiškai ištrinčiau sporto šaką, prie kurios mūsų šalyje labai daug prisidėjau. Aišku, kad man įdomu, kaip vyksta graplingo judėjimas, tačiau neišvengiamai jam skiriu mažiau laiko“, – teigė K. Smirnovas.

Atvirasis Šakių miesto graplingo čempionatas bus surengtas šį sekmadienį, gruodžio 18 d. Daugiau informacijos: grappling.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus