visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Granulinis katilas KOTŁOSPAW KWM-SGR 100 kW

Granulinis katilas KOTŁOSPAW KWM-SGR 100 kW Granulinis katilas KOTŁOSPAW KWM-SGR 100 kW

DANRITA, UAB

UAB "DANRITA" - vienintelis Lenkijos katilų gamintojo „Kotłospaw“ atstovas ir importuotojas Lietuvoje, pristato KWM-SGR katilus, skirtus privačių namų, mažesnių pramoninių pastatų, kitų objektų šildymui. Jie yra visiškai saugi supančiai aplinkai, gaminami nuo 50 kW -150 kW.  Tai katilas, kuriame  automatiniu būdu galima kūrenti smulkintą anglį (5-25 mm) ir anglies dulkes.

Katilai KWM-SGR - tai labai modernūs katilai ir pilnai automatizuoti, jų aptarnavimas ir priežiūra sumažinta iki minimumo. Juose yra įrengta aukštos kokybės kuro deginimo sistema, skirta labai efektyviai deginti smulkintą anglį. Kuras į degimo kamerą paduodami automatiškai iš bunkerio sumontuoto šalia katilo šneko pagalba.

Iš ketaus pagamintame degiklyje vyksta degimo procesas. Oras tiekiamas į degiklį ventiliatoriumi. Virš anglių degiklio ketaus atšvaitas - spinduliavimo plokštė, kuri nukreipia liepsną ir sudegina dujas, bei tolygiai paskirsto degimo dujų pašalinimą. Pelenai atsiradę galutiniame degimo etape juda į kamerą, tada automatiškai nukratomi į pelenų kamerą, kurioje patalpinamas pelenų stalčius palengvinantis pelenų pašalinimo operaciją.

Katilo kūrenimas, leidžia sudeginti tiek kuro, kiek reikia išlaikyti nustatytą temperatūrą reguliatoriumi. Taigi, reguliatorius gamina pastovią vandens temperatūrą katile ir šiuo pagrindu valdo kuro padavimą ir ventiliatorius. Kartu reguliatorius sureguliuoja centrinio šildymo siurblio ir karšto vandens siurblio darbą (jei sistema yra įrengta.). Šildymo katilu yra lengva naudotis, reikia periodiškai papildyti kuro talpyklą ir pašalinti pelenus iš peleninės, negesinant katilo.

Kūrenant katilą nereikalauja nuolatinės priežiūros, ir jis gali būti naudojamas ištisą šildymo sezoną. Atsižvelgiant į ilgą nutraukto elektros energijos ar nelaimingo atsitikimo tiekimui, katilas yra aprūpintas papildomomis ketaus grotelėmis, kurios leidžia kūrenti anglį, medieną bei kitą kietą kurą. Specialiu prašymu gali būti montuojamos nuolatinės vandens grotelės.

Katilai tiekiami pilnai surinkti ir apima šiuos elementus:

  • kuro padavimo sraigtas varomas pavara;
  • savaime išsivalantis kuro degiklis iš ketaus;
  • oro padavimo ventiliatorius;
  • elektroninis valdiklis su funkcija t.h.v. (Šilto buitinio vandens);
  • papildomos ketaus grotelės;
  • priemones, kurių reikia priežiūrai.

Granulinis katilas KOTŁOSPAW KWM-SGR 100 kW

UAB „DANRITA“ nuo 2004 metų specializuojasi šildymo, vėdinimo, vandentiekio, nuotekų ir oro kondicionavimo sistemose, vidaus ir lauko komunikacijų prekyba bei montavimu. Vykdo didmeninę ir mažmeninę santechnikos ir statybinių medžiagų prekybą. Bendrovė prekiauja katilų gamintojo „Kotłospaw“ gaminamais produktais, atlieka garantinį aptarnavimą ir remontą. Pirkėjams siūlome ir kitų gamintojų šildymo katilus, radiatorius, santechnikos įrenginius, vonios kambario, santechninės keramikos, vandens šildytuvus, išorės ir vidaus inžinerinių tinklų įrangas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus