visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Granito imitacijos tvora iš skaldytų blokelių - patikimas, ilgalaikis ir solidus sprendimas

Tvora iš skaldytų blokelių - patikimas, ilgalaikis ir solidus sprendimas Tvora iš skaldytų blokelių - patikimas, ilgalaikis ir solidus sprendimas

Skulptūrų dirbtuvės ART BETONAS.LT

Skulptūrų dirbtuvės ART BETONAS.LT pristato technologiškai inovatyvų, patikimą, ilgalaikį ir solidų sprendimą - granito imitacijos tvorą, pagamintą iš skaldytų blokelių. Tvora - tai pirmas dalykas kurį išvysta Jūsų svečiai bei Jūs grįžtantys namo, o kokybiški stulpai, segmentai, vartai bei varteliai suteiks Jūsų namams ypatingą atmosferą.

Tvora iš skaldytų blokelių - puiki alternatyva tradicinių tvoros blokelių gerbėjams. Investicijos į nedidelį kainų skirtumą tarp kitų blokelių gamintojų ir šio gaminio - greitai atsiperka.Tad verta pradžioje tam skirti daugiau laiko ir didesnę sumą pinigų, kad vėliau, pro savo langą, galėtumėte mėgautis patikimai įrengta ir elegantiška tvora.  

Granito imitacijos tvora iš skaldytų blokelių - patikimas, ilgalaikis ir solidus sprendimas

Statoma iš užpildomų betono blokelių. Lengvas ir greitas montavimas nereikalauja siūlių apdorojimo, kelių spalvų, efektingai atrodanti faktūra – tai privalumai, leidžiantys sukurti natūralią ir modernią namo aplinką. Sistema puikiai komponuojama su kaltomis dalimis, gali būti užpildyta mediniais, PVC ar kitokiais tarpsniais. Iš jų galima statyti vientisą mūrą bei kolonas.

Granito imitacijos tvora iš skaldytų blokelių - patikimas, ilgalaikis ir solidus sprendimas

Privalumai:

Konkurencinga kaina, nesudėtingas ir greitas montavimas, nereikalauja siūlių apdorojimo, puiki estetinė išvaizda, natūraliai atrodanti faktūra, įvairios spalvos, tvirtumas, ilgaamžiškumas.

Produkcija gaminama iš aukščiausios kokybės vibropresuoto betono: pilko arba balto cemento - priklausomai nuo spalvos, plauto smėlio ir akmenukų, dažiklių.

Jūsų namų aptvėrimo įrengimas – investicija daugeliui metų!

Granito imitacijos tvora iš skaldytų blokelių - patikimas, ilgalaikis ir solidus sprendimas

ART BETONAS.LT siūlo savo klientams patogų ir lankstų aptarnavimą bei klasikinius ir gražius namų, lauko, sodo ir parko aplinkos dekoravimo sprendimus iš medžio, gipso, plastiko ir betono (baltas cementas AALBORG WHITE ir kompozitinis marmuro mišinys). Įvairios skulptūros, fontanai, gėlių vazonai, tvoros blokeliai, trinkelės ir t.t. Skulptūrų dirbtuvėse ART BETONAS.LT pagaminti sodo akcentai suteiks Jūsų aplinkai daugiau pozityvumo, geros energijos, nuteiks kūrybiškumui, bei ramybei.

Skulptūros - tai ramybės, kantrybės bei taikos simboliai skirti vidaus ir lauko dekorui arba atminimui.

Fontanai - vieni mėgstamiausių žmonijos hidrotechninių įrenginių, kurie iki šių dienų nepraranda populiarumo. Tekančio vandens garsas ramina, padeda atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių ir streso.

Puošdami savo kiemą - susikursite ypatingą prieglobstį, leisiantį Jums atsipalaiduoti, pajusti ramybę, kai pavargsite nuo įtampos, streso ir skubėjimo!               

ART BETONAS.LT produkcija

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus