visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Grandininiai pjūklai HUSQVARNA – saugus pritaikymas miškininkystėje

Grandininiai pjūklai HUSQVARNA – saugus pritaikymas miškininkystėje Grandininiai pjūklai HUSQVARNA – saugus pritaikymas miškininkystėje

LEVANTINA, UAB

www.levantina.lt

UAB „Levantina“ yra oficialus „Husqvarna“ atstovas Lietuvoje. „Husqvarna“ asortimentas apima įvairius įrenginius, pradedant nuo sunkioms eksploatavimo sąlygoms skirtų įrenginių ir baigiant mažesniais pjūklais privačiam naudojimui bei modeliais, skirtais pjauti, genėti medžius ir smulkinti medieną. „Husqvarna“ grandininiai pjūklai bus jūsų patikimas partneris, nesvarbu, su kokiais miškininkystės iššūkiais susidursite.

Grandininiai pjūklai HUSQVARNA

Mažesnė našta aplinkai

„Husqvarna“ grandininiai pjūklai turi unikalų X-TORQ® variklį, kuris naudoja mažiau degalų ir sumažina išmetamųjų teršalų kiekį taikant griežčiausius pasaulyje taršos emisijų reikalavimus. Todėl jo pagalba mažinamas žmogaus poveikis aplinkai.

Grandininiai pjūklai HUSQVARNA

Lankstumas ir saugumas

Miškininkystėje labai daug reiškia saugus ir tvirtas įrenginių veikimas. Su „Husqvarna“ grandininiais pjūklais dirbsite saugiai ir patikimai juos pritaikysite.

Suderintas oro sklendės/išjungimo valdiklis palengvina grandininio pjūklo paleidimą ir apsaugo jį nuo perkrovos. Dėl centrifuginės oro valymo sistemos nusidėvėjimas bus minimalus ir pailgės įrenginio naudojimo tarp filtro valymų laikas. SmartStart® funkcija užtikrina, kad starterio lynelio pasipriešinimas sumažėtų iki 40 proc. Dėl jos greitai ir lengvai paleisite savo įrenginį.

Grandininiai pjūklai HUSQVARNA

Tylus ir belaidis veikimas

Šiuo pjūklu galima dirbti be degalų. „Husqvarna“ akumuliatoriumi varomi grandininiai pjūklai yra labai efektyvūs ir juose yra įrengtas galingas 36 V ličio jonų akumuliatorius. Jis yra suderintas su specialiai sukurtu varikliu be šepetėlių, užtikrinančiu panašų našumą, kokį suteikia benzinu varomi įrenginiai.

„Husqvarna“ grandininis pjūklas – tai labai tylus, efektyvus ir lengvas grandininis pjūklas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus