visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gipskartonio plokštės GYPROC taupo jūsų pinigus ir laiką

Gipskartonio plokštės GYPROC taupo jūsų pinigus ir laiką Gipskartonio plokštės GYPROC taupo jūsų pinigus ir laiką

SAINT-GOBAIN STATYBOS GAMINIAI, UAB

Jei remontavotės būstą patys, gerai žinote, kiek tai kainuoja pinigų, laiko ir rūpesčių. Tenka pirkti statybines medžiagas, rūpintis jų atgabenimu iki objekto, ieškotis pagalbininkų, kai pritrūksta rankų. Savarankiško būstų remonto skaičiui nemažėjant, statybinių medžiagų gamintojai ieško sprendimų ir siūlo naujoves, kurios savarankišką būsto remontą padaro gerokai paprastesnį ir pigesnį.

Pamirškite išlaidas transportui.

1,8 m ilgio ir 0,9 m pločio „Gyproc Rigikompakt“ gipso kartono plokštės lengvai telpa į standartinį universalo tipo automobilį, todėl jas įsigijusiems žmonėms nebereikia rūpintis transporto paieškomis. Anot bendrovės „Saint-Gobain statybos gaminiai“ „Gyproc“ pardavimų vadovo Vyganto Stankevičiaus, daugeliui su būsto remonto reikalais susidūrusių žmonių yra tekę patirti situaciją, kai už reikalingas medžiagas sumokama palyginti nedidelė suma, tačiau už jų atvežimą nuo parduotuvės iki reikiamos vietos tenka atseikėti gerokai daugiau pinigų. Ypač tai akivaizdu, kai kalbama apie stambių matmenų pirkinius, pavyzdžiui, gipskartonio plokštes. „Jei reikia pervežti didelius statybinių medžiagų kiekius, tai išlaidos transportui sudaro palyginti nedidelę bendros sumos dalį. Bet būna, kad transportas kainuoja daugiau nei pati statybinė medžiaga. Tuomet būna labai apmaudu“, – sakė V. Stankevičius.

Jei planuojate „Gyproc Rigikompakt“ plokštę vešti nuosavu automobiliu, turbūt bus aktualu, kad neišteptumėte salono apmušalų. Galvodami apie tai, gamintojai pjautus plokštės galus gruntavo.

Negaiškite ieškodami talkininkų.

Ar sprendimas visus darbus atlikti savarankiškai, tikrai reiškia, kad dirbsite pats vienas? Dažnai paaiškėja, kad be draugų, giminaičių ar kaimynų pagalbos išsiversti nepavyks, o prašyti pagalbos ne visuomet malonu. „Savarankiškai meistrauti mėgstantiems lietuviams, šios „Gyproc Rigikompact“ gipso kartono plokštės yra geriausias pasirinkimas. Jos specialiai sukurtos taip, kad visus darbus nesudėtingai galėtų atlikti vienas žmogus“, – teigė V. Stankevičius. Mažesnių gabaritų „Gyproc Rigikompakt“ gipskartonio plokštes galite ne tik pats parsigabenti iš parduotuvės, bet ir lengvai užsinešti laiptais ar užsikelti liftu iki viršutiniuose aukštuose esančio buto. Mažesnes, o tai reiškia, kad ir lengvesnes, plokštes lengvai sumontuosite vienas, be kitų pagalbos. Greičiausiai namuose rasite akumuliatorinį suktuką plokštėms tvirtinti bei peiliuką ištraukiama geležte. Tokių įrankių ir pakaks!

Pritaikykite plokštes savo butui.

Įprastas lietuviško buto aukštis yra apie 2,6 metro. Jei įsigysite standartines artimiausio buto aukščiui ilgio plokštes, greičiausiai teks samdyti montuotojų brigadą, kuri tokias plokštes atveš, užneš ir sumontuos. Tačiau tokiu atveju ne tik pažeisite Lietuvoje tokį populiarų „pasidaryk pats“ principą, bet ir turėsite su kažkuo tartis, derintis, mokėti pinigus ar, geriausiu atveju, liksite „skolingi butelį“. „Gyproc Rigikompakt“ plokštės gamintojai pagalvojo ir apie tai. Plokštės ilgis – tik 1,8 metro, tad montuojant reiktų laikytis tokio principo: pritvirtinate pirmą plokštę, kitą plokštę pjaunate pusiau ir tvirtinate virš jau sumontuotos plokštės. Montuodami kitą eilę, pradėkite nuo pusiau pjautos plokštės, o virš jos sumontuokite pilną plokštę. Plokštes dėliojant tokiu principu, neliks ištisinių sandūrų siūlių, konstrukcija bus tvirtesnė ir ilgaamžiškesnė.

Sutaupykite dažydami.

„Gyproc Rigikompakt“ plokščių kartonas baltos spalvos, todėl yra puikus pagrindas dažymui. Dažant ant balto pagrindo reikės mažiau dažų. 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus