visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Giluminė SKINFAKTOR procedūra pagal odos tipą. Rugsėjis – puikus metas palepinti save su 15 proc nuolaida!

Giluminė SKINFAKTOR procedūra pagal odos tipą. Rugsėjis – puikus metas palepinti save su 15 proc nuolaida! Giluminė SKINFAKTOR procedūra pagal odos tipą. Rugsėjis – puikus metas palepinti save su 15 proc nuolaida!

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

„SOTHYS grožio namai“ visą rugsėjo mėnesį siūlo unikalias „SKINFAKTOR“ procedūras pagal Jūsų odos tipą su 15 proc. nuolaida.

„SKINFAKTOR“ procedūros metu unikalūs „Dermia solution“ produktai specialiais antgaliais saugiai įvedami į gilesnius odos sluoksnius jų nepažeisdami. Kad produktų pasisavinimas būtų dar efektyvesnis, vibro kaukės pagalba, stimuliuojami veido raumenys.

Procedūros su „Dermia Solution“ kosmetika atliekamos norint išspręsti įvairias odos problemas: odos pigmentacijos mažinimas; odos regeneracija; odos stangrinimas; riebios ir į aknę linkusios odos normalizavimas; jautrios ir į kuperozę linkusios odos raminimas; mimikos bei gilesnių raukšlių mažinimas; vėjaraupių, aknės ir trauminių randų švelninimas; veido ovalo ir odos tankio atstatymas ir t.t.

Kiekvienu individualiu atveju, „SOTHYS grožio namų“  kosmetologė patars kokios procedūros jūsų odai reikia. Jau po pirmos procedūros džiugina akivaizdūs pasikeitimai!

Odos problemas pagal jos tipą ir odą sprendžianti unikali SKINFAKTOR procedūra

 


Išankstinė registracija tel. +370 620 15 551

 

„Sothys grožio namai“ Jūsų grožiui pabrėžti....

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus