visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gesintuvai: Universalūs milteliniai, angliarūgštės, vandens putų ir automobiliniai gesintuvai

Gesintuvai: Universalūs milteliniai, angliarūgštės, vandens putų ir automobiliniai gesintuvai Gesintuvai: Universalūs milteliniai, angliarūgštės, vandens putų ir automobiliniai gesintuvai

DOMINIS, UAB

dominis.lt

Įmonėje UAB „DOMINIS“ Jūs visada rasite platų gaisrinės įrangos, pirminių gaisro gesinimo priemonių (gesintuvai, nedegūs audeklai, gaisrinės žarnos, gaisrinio čiaupo spintelės, miltelinis gesintuvas ir kitos priemonės), gaisrinės saugos bei saugos ir sveikatos ženklų taip pat ir kitų prekių reikalingų saugiam darbui asortimentą (darbo rūbai, darbiniai batai, darbo pirštinės, darbinės striukės, darbiniai kostiumai ir kita).

Bendrovė siūlo įvairių tipų ir dydžių gesintuvus, kure yra skirstomi į keturias klases, priklausomai nuo jų naudojimo paskirties:

A gaisrų klasė – dažniausiai pasitaikantys gaisrai, kai dega įprastos medžiagos: mediena, popierius, guma, plastmasė ar tekstilė.

B gaisrų klasė – degantys skysčiai: benzinas, spiritas, lakas ar tepalai.

C gaisrų klasė – degančios dujos: vandenilis, acetilenas, angliavandeniliai.

D gaisrų klasė – degūs metalai.

 

Miltelinis gesintuvas ReinoldMax užpildytas gesinimo milteliais monoamonio fosfato pagrindu tinka visų tipų gaisrams gesinti: Tai universali ugnies gesinimo priemonė, tinkanti gesinti kietoms degioms medžiagoms, dažniausiai organinės prigimties, kurių degimo metu susidaro žarijos (A klasės gaisrams), degiems skysčiams ar medžiagoms turinčioms savybę lydytis (B klasės gaisrams), dujoms (C klasės gaisrams) gesinti. Leidžiama gesinti elektros įrenginius, kurių įtampa ne didesnė kaip 1000 voltų. Gesintuvai naudojami kai aplinkos temperatūra ne žemesnė kaip -30°C ir ne aukštesnė kaip +60°C.

 

 

 

Gesintuvai

 

 

Angliarūgštės gesintuvas: Pagrindinė gesinimo medžiaga – anglies dioksidas. Gesintuvai su angliarūgštės užpildu gesina B ir C (dega degios dujos) klasės gaisrus, tinka elektros įrenginių gesinimui (kompiuterių, jungiklių, garso įrangos, įvairių mechanizmų gaisrams.). Mažai veiksmingas gesinant A ir D (dega degūs metalai) klasės gaisrus.

 

 

Gesintuvai

 

Vandens putų gesintuvas: Pagrindinė gesinimo medžiaga - putos. Putos - tai oro, vandens ir putokšlio (putodario) mišinys. Naujos kartos gesintuvas šaldančių/ impregnuojančių putų pagrindu idealiai tinka B gaisrų klasei gesinti – degieji skysčiai: benzinas, spiritas, lakas, tepalai. Efektyviai gesina ir dažniausiai pasitaikančius A klasės gaisrus – įprastos medžiagos: mediena, popierius, tekstilė, guma ar plastmasė. Tinka elektros prietaisams gesinti!

 

 

Gesintuvai

 

 

Automobilinis gesintuvas ReinoldMax, užpildytas gesinimo milteliais monoamonio fosfato pagrindu tinka visų tipų gaisrams gesinti.

 

 

 

Gesintuvai

 

UAB „DOMINIS“ veikla apima platų norminiais teisės aktais reglamentuojamą paslaugų spektrą: priešgaisrinės saugos ir gaisrinės įrangos bei kitų prekių tiekimo (gesintuvai, gesintuvų patikra, varžų matavimas, gaisrinės signalizacijos patikra), civilinės saugos, darbuotojų saugos ir tęstinių profesinių mokymų srityse. Įmonės specialistai turi sėkmingą profesinės veiklos patirtį priešgaisrinės saugos ir gaisrinės įrangos bei kitų prekių tiekimo, civilinės saugos, darbuotojų saugos, tęstinių profesinių mokymų srityse. Bendrovės specialistai turi visus būtinus kvalifikacinius pažymėjimus savo veiklai vykdyti, nuolat kelia kompetenciją įvairiose seminaruose, bendradarbiauja su valstybinėmis institucijomis.

Dominis – daugiau nei priešgaisrinė sauga!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus