visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gelžbetoninės surenkamos perdangos TERIVA pranašumai prieš perdangos plokštes

Gelžbetoninės surenkamos perdangos TERIVA pranašumai prieš perdangos plokštes Gelžbetoninės surenkamos perdangos TERIVA pranašumai prieš perdangos plokštes

PREFABETA, UAB

www.teriva.lt

Gelžbetoninės surenkamos perdangos TERIVA pranašumai prieš perdangos plokštes. Gelžbetoninės surenkamos perdangos TERIVA yra puikus pasirinkimas žemų ir daugiaaukščių gyvenamųjų namų statybai ir rekonstrukcijai. Perdangos TERIVA – tai dažnai briaunotos sijų ir tuščiavidurių blokelių perdangos,  daugelį metų plačiai žinomos ir naudojamos beveik visoje Europoje.

Šios perdangos susideda iš lengvų gelžbetonio sijų su erdvine plieno santvara, tuščiavidurių blokelių ir monolitinio betono, liejamo statybos aikštelėje. Dėl tuščiavidurių blokelių, kuriais užpildoma perdanga, yra lengvesnė, nei tradicinės perdangos. Šiai perdangai įrengti nereikalingas kranas ar sudėtingos klojinių sistemos. Elementai yra lengvi, o montavimas paprastas, todėl žmogus perdangą gali įsirengti savarankiškai.

Perdangas TERIVA galima naudoti žemų ir daugiaaukščių gyvenamųjų namų statybose, taip pat bendro naudojimo pastatuose, objektuose, kurių kintamosios technologinės apkrovos neviršija 4,0; 6,0 arba 8,0 kN/m2.

TERIVA perdanga - tai pats geriausias ir teisingiausias sprendimas rekonstruojant pastatus. Kai rekonstruojamas pastatas turi stogą, perdangos elementus galima įnešti tiesiog pro langą ar duris.

surenkama-perdanga-teriva1

Gelžbetoninės surenkamos perdangos TERIVA pranašumai prieš perdangos plokštes:

1. Pagrindinis privalumas – tai, kad TERIVA perdangą galima sumontuoti tiesiog rankomis, nereikia jokių sudėtingų įrengimų ir kranų. Ji surenkama iš atskirų mažagabaritinių elementų. Elementai yra lengvi: 1 m g/b sijos sveria tik 12 kg, o blokelis, priklausomai nuo perdangos tipo 14-18 kg. Užtat perdangos plokštės (PTK) be krano pagalbos neužkelsite ant mūro.

2. Transportavimas. Transportuojant plokštes į objektą 13 m ilgio sunkvežimiu pavyks pristatyti apie 70 m2. Perdangos TERIVA su 13 m sunkvežimiu galima pristatyti nuo 180 m2 .

3. Pristačius plokštes į objektą, be krano jų neiškrausi, o mūsų gaminius lengvai galima iškrauti rankomis.

4. Nereikia įrengti vainiko. Prieš dedant plokštes ant mūro reikia įrengti vainiką, konstruktyvo sutvirtinimui. Vainiko įrengimas atima brangaus laiko ir tai dar papildomos išlaidos.

5. Perdanga TERIVA yra žymiai lengvesnė už plokštes (PTK). TERIVA perdangos 1 m2 svoris su betono sluoksniu apie 260 kg. Plokštės PTK su išlyginamuoju betono sluoksniu sveria apie 380 kg. Gauname 120 kg skirtumą. Dengiant 200 m2 plotą perdanga TERIVA, sutaupoma 24 tonos svorio!

6. Esant rekonstrukcijai TERIVA perdangos elementus galima įnešti tiesiog pro langą ar duris. Plokštės rekonstrukcijoje esant stogui nepanaudosi.

7. Perdangos plokštės dirba kaip atskiri elementai, taigi laikui bėgant dažnai atsiranda siūlių įtrūkimai tarp plokščių. TERIVA perdanga dirba kaip vienas elementas ir eksploatuojant neatsiranda jokių įtrūkimų.

8. Su perdangos plokštėm, kaip su standartiniu gaminiu yra sunkiau perdengti namą taip, kad mažiau liktų monolito ruožų, kurie žymiai pakelia perdangos kainą. Su perdanga TERIVA monolitinių ruožų nelieka arba jie lieka labai maži.

surenkama-perdanga-teriva2

9. Perdangos TERIVA ilgius galima reguliuoti, todėl kad sijos ir blokeliai yra lengvai pjaustomi statybos objekte (bulgarke). Projektuotojai ir konstruktoriai turi galimybę įgyvendinti pačius įvairiausius kliento pageidavimus bei norus, kuriant namo ar pastato projektą. Gali būti pasirinkti ir nestandartiniai ilgiai.

surenkama-perdanga-teriva3

10. Perdangos TERIVA sijos įleidžiamos į metalinį profilį (perdanga formuojama viename aukštyje).

surenkama-perdanga-teriva4

surenkama-perdanga-teriva5UAB „Prefabeta“ tai oficialus ir vienintelis TERIVA perdangos gamintojas Lietuvoje. Nuo 2002 m. įkurta įmonė tobulina ir gerina šio gaminio kokybę. UAB „Prefabeta“ – tai patikimas partneris, pasirengęs padėti Jums išspręsti įvairius klausimus, susijusius su statomo namo perdengimu ar esamo pastato rekonstrukcija. Mūsų kvalifikuoti specialistai konsultuos Jūs įvairiais statybos klausimais, reikalui esant atvyks į Jūsų statybos objektą. Įvertinus visus galiojančius Lietuvos standartus, norminius ir techninius reikalavimus, taip pat Jūsų pageidavimus ir norus, pateiks Jums kokybišką sprendimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus