visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gėlių parduotuvė Vilniuje Flower Shop – kviečiame apsilankyti!

Gėlių parduotuvė Vilniuje Flower Shop – kviečiame apsilankyti! Gėlių parduotuvė Vilniuje Flower Shop – kviečiame apsilankyti!

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Reikia gėlių gimtadienio, vestuvių metinių ar kitai progai – užsukite į „Flower Shop“. Tai gėlių parduotuvė Vilniuje, adresu Etmonų g. 1 ar Vilniaus g. 10. Papasakosime, kodėl šioje parduotuvėje verta apsilankyti.

Gražiausios puokštės visame Vilniuje

Šioje parduotuvėje dirba patyrusi floristė, savo darbo meistrė, todėl jos sukurtos puokštės išsiskiria grožiu, geru stiliumi, kuris sukuriamas sumaniai derinant gėlių rūšis ir spalvas. Ieškantys originalios puokštės taip pat nenusivils. Floristai pasiūlys originalių idėjų ir įsiklausys į jūsų pageidavimus.

Gėlių parduotuvėje Vilniuje galima ne tik išsirinkti puokštę, ją užsakyti, bet ir gauti nemokamą pristatymą į namus pačiame mieste ir 10 km šalia miesto. Tai labai patogu, jeigu užmiršote svarbaus žmogaus gimtadienį. Galite tik užsakyti gimtadienio gėles ir jos netrukus keliaus pas jubiliatą. Užtruksite tik kelias minutes ir suteiksite daug džiaugsmo svarbiam asmeniui. Kartu su gėlėmis galima užsakyti saldainių, šampano ar kitų dovanų, kurias kurjeris nupirks pakeliui. Ši paslauga aktuali karantino metu, kai vykstant šeimos ar draugų šventei negalima susiburti restorane, lankytis pramogų vietose. Užtat visada galima nudžiuginti mylimus žmones šviežių, kvapnių gėlių puokšte. Užsakius gėles į namus, jos bus pristatytos tą pačią dieną.

Gėlių parduotuvė Vilniuje Flower Shop

Kokių puokščių galima rasti „Flower Shop“?

„Flower Shop“ dirbanti komanda myli gėles ir savo darbą, todėl parduotuvėje esančios puokštės visada šviežios ir stilingos, puikiai parinkti gėlių atspalviai. Puokštė su rožiniais bijūnais labai elegantiška, gaivi ir prabangi, patiks kiekvienai moteriai. Jaunai damai ar širdies draugei galite rinktis prabangią klasikinę puokštę su rožinės spalvos rožėmis. Taip pat, floristė sukomponuos gausią, spalvingą rudeninę puokštę iš rudenį žydinčių gėlių. Jeigu jau susigundėte, dėl jūsų patogumo gėlių parduotuvė Vilniuje yra dviejose vietose, todėl užsukite į arčiau esančią, o karantino metu visas paslaugas galite užsakyti telefono skambučiu ir internetu. Svetainėje internete flowershop.lt pamatysite puokščių pavyzdžių ir vienu skambučiu galėsite užsakyti gėlių į namus.

Gėlių parduotuvė Vilniuje Flower Shop

Įspūdinga rožių puokštė

Jeigu nesugalvojate, kokią staigmeną padaryti mylimai moteriai ypatinga proga, galbūt geras pasirinkimas būtų 101 rožės puokštė. Ją sudaro rožės ilgais kotais, preciziškai sukomponuotos ir surištos kaspinėliu. Įteikę tokią gėlių jūrą mylimajai, apsvaiginsite ją meile, dėmesiu ir rožių aromatu. Tai dovana, kuri, tarsi pasako, jog dėl mylimo žmogaus galima padaryti viską.

Šioje gėlių parduotuvėje Vilniuje puokštes kuria floristė Inesa Borkovska. Nemokamai puokštes mieste pristato jos komanda.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus