visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Garsą izoliuojantis grindų paklotas POLISTIK – tik 6 mm pagerina garso izoliaciją net Δ =34 db!

Garsą izoliuojantis grindų paklotas POLISTIK – tik 6 mm pagerina garso izoliaciją net Δ =34 db! Garsą izoliuojantis grindų paklotas POLISTIK – tik 6 mm pagerina garso izoliaciją net Δ =34 db!

UAB „Palziv Baltic“ pristato itin ploną – 6 mm garsą izoliuojantį grindų paklotą „POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“. „POLISTIK“ – idealus pasirinkimas, kai taupomas grindų aukštis, norima išsaugoti erdvę patalpose ar kai tiesiog nėra galimybės naudoti storų garso izoliacinių medžiagų.

Naudojant „POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ grindų paklotą, garso izoliacija perdangose pagerinama net Δ =34 db. „POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ gali būti naudojamas po plaukiojančiomis grindimis, taip pat tarp betoninių perdangos plokščių.

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ grindų paklotas susideda iš dviejų sluoksnių:

  • Putų polietileno sluoksnio, padengto apsaugine neaustine plėvele, kad būtų išvengta pažeidimų montavimo metu.
  • Naujos kartos poliesterio pluošto, pagaminto iš perdirbtų PET plastikinių butelių. Poliesterio pluoštas yra ekologiškas garso ir šilumos izoliacijos skydas.

Garsą izoliuojantis grindų paklotas POLISTIK

 

Gaminio montavimas yra greitas ir paprastas, nes „POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ tiekiamas su persidengiančiais atvartais ir sujungimo izoliacine juosta.

Efektyvus tarpaukštinės smūginio garso izoliacijos sprendimas

 

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ standartiniai matmenys: storis 6 mm; ritinėliai 1500 mm x 40 m.

„POLISTIK / M UNDERSPECIAL HQ“ yra kompanijos „Mappy Italia SpA“ produktas. UAB „Palziv Baltic“ oficialus šios italų įmonės „Mappy Italia SpA“ atstovas Lietuvoje. Bendrovė Europos rinkoje veikia nuo 1974 m. Ji yra šilumos ir garso izoliacijos lyderė ne tik Italijoje. Įmonė gali pasigirti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtimi šioje srityje. Iš įvairių medžiagų, skirtų garso izoliacijai, gaminamas platus termoakustinių sistemų asortimentas. „Mappy Italia SpA“ būstinė yra Cesate, netoli Milano, strateginėje vietoje, kurioje patikimai ir greitai paskirstomi produktai visoje Europoje. Bendrovėje yra daugiau nei 22 000 kvadratinių metrų ploto gamybinės patalpos. „Mappy Italia SPA“ siūlo aukštos kokybės sertifikuotas prekes, pagamintas tik Italijoje. Kiekvienas produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra tikrinamas bei kruopščiai kontroliuojamas visame gamybos procese nuo žaliavų iki galutinio produkto. „Mappy Italia SpA“ komandos technikai reguliariai tikrina gamybos procesus, kad užtikrintų aukščiausius standartus. Bendrovė savo klientams tiekia tik aukščiausios kokybės produktus.

Daugiau informacijos apie įvairius akustinius sprendimus: www.akustiniaisprendimai.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus