visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Funkcinės lovos – nepamainomos slaugant pacientus

Funkcinės lovos – nepamainomos slaugant pacientus Funkcinės lovos – nepamainomos slaugant pacientus

Baldų salonuose siūloma daug įvairiausių lovų. Vienos pigesnės, kitos brangesnės. Vienos paprastesnės, kitos primena meno kūrinius. Tačiau funkcinės lovos baldų salone tikriausiai nerasite. Kas tai ir kodėl ši tema svarbi?

Sveikata laikoma brangiausiu turtu. Deja, ne visi žmonės gali pasigirti, jog puikiai jaučiasi. Ne visi gali nuversti kalnus... Funkcinės lovos reikšmė tiesiog neišmatuojama, toks daiktas itin svarbus slaugos įstaigose, be to, turint funkcinę lovą slaugyti pacientą galima ir namie – specialus gulėjimui skirtas baldas palengvina ir sergančio asmens, ir juo besirūpinančių artimųjų, gydytojų kasdienybę.

Ne tik viltis

Slauga – nepaprastai atsakingas darbas. Nuoširdžios pastangos padėti. Siekis, kad kitam žmogui būtų kuo geriau. Tačiau pastangos be vienokių ar kitokių daiktų gali būti per mažai efektyvios. Todėl funkcinės lovos vertinamos ir kaip būtinybė, ir kaip pagalba, ir kaip vilties teikiantis dalykas. Visgi specialūs gulimieji baldai nėra tik viltis. Tai praktiškumas ir reali nauda.

Gamintojai ir pardavėjai nurodo, kokios lovų ypatybės, kokios jų funkcijos. Viena iš tendencijų – valdymas pulteliu. Mygtuko paspaudimą palyginus su kokiu nors mechanizmų sukinėjimu ar lovos dalių kilnojimu tampa aišku, kad gamintojai padirbėjo iš peties.

Kainos

Kartais nelabai pozityviai atrodo kainos. Bet pakanka pagalvoti, kiek medžiagų reikia, kiek pastangų įdedama, kol baldas iš tiesų tampa patogus slaugos reikmėms.

Kaip kontrargumentas, jog kainos ne visada patrauklios, yra galimybė pirkti daugiau, taip mažinant vieneto kainą. Gydymo įstaigoms juk svarbu turėti ne vieną ir ne dvi lovas, vadinasi, tikėtinos derybos su pardavėjais.

Funkcinės lovos paieška internete

Gyvename XXI amžiuje, o tai reiškia keletą dalykų:

• medicininiai, slaugos produktai nemenkai ištobulinti;

• jų paieška internete gali būti labai tikslinga;

• tikėtina, kad produktas bus ne tik funkcionalus, bet ir modernus (prisiminkite, ką rašėme apie lovų pultelius).

Kaip jau supratote, prireikus svarbaus baldo, kurį puikiai vertina tiek medikai, tiek pacientai, įmanoma rasti šį tą gero internete. Taip lengviau ne tik susipažinti su funkcijomis, bet ir palyginti kainas, nes jos tikrai nevienodos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus