visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Fasado lipdiniai – dekoro elementai eksterjero apdailai

Fasado lipdiniai – dekoro elementai eksterjero apdailai Fasado lipdiniai – dekoro elementai eksterjero apdailai

AVALONAS, UAB Dekoro centras

Dekoro centras „Avalonas“ pristato fasadinių lipdinių kolekciją. Gamintojo kredo – aukšta gaminių kokybė, platus dekoro elementų pasirinkimas, nestandartinių elementų gamybos galimybė. Visi dekoratyviniai gaminiai gaminami tik iš geriausios kokybės žaliavos.

Eksterjero puošybos elementai yra gaminami iš stabilizuoto fasadinio polistireno, kuris padengtas elastinio tinko sluoksniu. Šis elastinis tinkas saugo dekorą nuo žalingo aplinkos poveikio. Kartu tai idealus pagrindas galutinei apdailai atlikti.

Dažymo darbams galima naudoti visus vandeniu skiedžiamus fasadinius dažus, pvz. firmos „OIKOS“ dažus.

„Avalonas“ prekiauja įvairiomis fasado dekoravimo detalėmis iš polistirolo. Dekoro centro kataloge galima rasti apvadus, aprėminimus, palanges, kolonas ir piliastrus, papildomus elementus (krontšenius, rozetes, pano ir rustus). Visi šitie dekoravimo elementai suteiks namo fasadui išskirtinį grožį ir prabangą.

Langų apvadai ir karnizai

Langų apvadai ir piliastrai yra dažniausiai naudojami fasado dekoro elementai. Šie fasado profiliai  puikiai tinka senų pastatų restauravimui.

Fasado lipdiniai

Langų apvadai neretai derinami su palangių karnizais (lango karnizais). Šie karnizai yra įrengiami po palangėmis ir taip pat itin tinka senų pastatų renovacijai.

Fasado lipdiniai

Stogo ar lubų karnizai yra nemažiau populiarus fasado dekoro elementas. Jie pritaisomi tarp lubų ir sienos.

Karnizus įsirengti yra visiškai paprasta. Ši fasado dekoro detalė atnaujins ir papuoš klasikinių pastatų fasadus, be to, jie ypač gerai pritaikomi izoliuotuose fasaduose.

Fasado lipdiniai

Dekoro juostos ir kolonos

Ne mažiau tinkamas pasirinkimas eksterjero dekorui yra juostelių naudojimas. Jos išryškina fasado struktūrą – apibrėžia pastato aukštus, vizualiai atskirdamos grindų linijas.

Fasado lipdiniai

Gelžbetonio kolonos dažniausiai gaminamos naudojant paprasčiausią klojinį. Šios kolonos vizualiai patobulintos fasado dizaino metu naudojant dekoro elementus viršuje (kapitelius) arba apačioje (bazę).

Fasado lipdiniai

Šie dekoro elementai gali būti pagaminti pagal užsakymą, atsižvelgiant į kiekvieno specialius poreikius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus