visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Emulsiniai dažai SNIEŽKA MODERN WHITE – nelašantys dažai, skirti vidaus apdailai

Emulsiniai dažai SNIEŽKA MODERN WHITE – nelašantys dažai, skirti vidaus apdailai Emulsiniai dažai SNIEŽKA MODERN WHITE – nelašantys dažai, skirti vidaus apdailai

SAVINGĖ, UAB

www.savinge.lt

Dažant varvantys nuo teptuko dažų lašai sukuria daug nepatogumų: dažytojui dirbti kebliau, jis gaišta daugiau laiko. Be to, daugiau pavojaus ištepti darbo vietoje esančius paviršius. Esama dažų, kurie gaminami taip, kad dažant mažiau lašėtų. UAB „Savingė“ pristato Lenkijos dažų gamyklos „FFiL Sniežka“ gaminamus vidaus apdailai skirtus dažus „Sniežka Modern White“.

Emulsiniai dažai SNIEŽKA MODERN WHITE

„Sniežka Modern White“ dažai sukurti naudojantis „Compact Comfort System (CCS)“ sistema – klampumą didinančių komponentų sistema. Ši sistema mažina lašėjimą dažymo metu. Tai didina darbo komfortą ir gerina padengimo kokybę.

„Sniežka Modern White“ – lateksiniai matiniai sniego baltumo dažai, skirti vidaus apdailai. Jie yra ypač atsparūs plovimui. Tai vidutinės klasės dažai, kurie pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu.

Rišiklis lateksiniuose dažuose – kietos, panašios į plastiką, vandenyje ištirpusios mikroskopinės dalelės, šitas tirpalas dažų pramonėje vadinamas lateksu. Lateksiniai dažai susideda iš pigmentų ir rišiklio tirpalo, kai kurių priedų ir užpildo – vandens.

Lateksinių dažų plėvelė formuojasi tada, kai dažai užnešami ant paviršiaus ir pradeda garuoti vanduo. Šito proceso metu pigmentų ir rišiklio dalelės artėja ir galiausiai, visai išgaravus skysčiui, rišiklio pagalba visos dalelės susijungia į tvirtą, vientisą plėvelę. Plėvelės formavimosi procesas sukuria tokias savybes, kaip atsparumą drėgmei ar oro sąlygų poveikiui. Lateksinių dažų plėvelė turi mikroskopines poras, dėl ko gali „kvėpuoti“, t.y. praleisti dangos viduje susidariusius garus. Dėl tokios savybės, lateksiniai dažai pranašesni už aliejinius, kurių plėvelė susiformuoja žymiai tampresnė ir gali pūslėtis uždažius drėgnus medinius ar tinkuotus paviršius.

UAB „Savingė“ pagrindinės veiklos rūšys – didmeninė ir mažmeninė prekyba ūkinėmis prekėmis, rankinio darbo ir elektros įrankiais, statybinėmis ir cheminėmis medžiagomis, taip pat skiediklių, tirpiklių, automobilinės chemijos gamyba.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus