visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektros kabeliai, laidai ir šynos - VILTESA asortimente

Elektros kabeliai, laidai ir šynos - VILTESA asortimente Elektros kabeliai, laidai ir šynos - VILTESA asortimente

VILTESA, UAB

www.viltesa.lt

Įmonės UAB „Viltesa“ nuo pat įkūrimo pradžios (1995 m.) pagrindinė veikla yra didmeninė, mažmeninė prekyba elektros techninėmis medžiagomis, elektros prekėmis: kabeliais, laidais, metaliniais ir PVC kanalais, vamzdžiais, įvadinėmis spintomis, paskirstymo dėžėmis, jungikliais, lizdais, moduliniais ir komutaciniais aparatais, žaibosaugos elementais, lauko ir pramoniniais šviestuvais, lempomis, stulpais, elektriniais ir kt. šildymo įrengimais, įrankiais, kabelių montavimo technika ir kitomis elektros prekėmis.

Elektros kabeliai, elektros laidai, elektros šynos ir elektros antgaliai – tai svarbiausios elektros instaliacijos dalys. Tačiau, kad kabeliai Jums patikimai ir ilgai tarnautų - jie turi būti kokybiški ir atrinkti pagal atitinkamas sąlygas.

UAB „Viltesa“ siūlo įsigyti visų šių prekių mūsų parduotuvėje Vilniuje, Savanorių prospekte. Čia klientai ras „LIETKABELIS“, „ELPAR“, „METALLEXPRES“, „ERKO“, „TESSA“, „BEMKO“, „SEZ“, „DRAKA“, „HELUKABEL“, „UNISPECTRA“ prekinių ženklų įvairių charakteristikų varinių ir aliuminių kabelių, laidų, įvairių matmenų šynų, varžtinių, presuojamų antgalių ir kt.

Parduotuvėje parduodami instaliaciniai, su gumine izoliacija, kontroliniai, oro linijų, specialios paskirties, telekomunikaciniai, jėgos ir kito tipo variniai ir aliuminiai elektros kabeliai, taip pat presuojami ir varžtiniai elektros antgaliai.

Elektros įrangos instaliacijai, UAB „Viltesa“ specialistai Jums pasiūlys įvairių daugiagyslių (lanksčių) ir viengyslių (monolitinių) laidų, taip pat prekiaujama viengysliais emaliuotais variniais laidais. Didelių srovių instaliacijai siūloma įsigyti įvairių matmenų, varines ir aliumines elektros šynas. Norintiems pajungti įvairius buitinius ar pramoninius prietaisus siūlomi kokybiški ilgikliai.

UAB „Viltesa“ atsižvelgdami į kiekvieno kliento poreikius, parinks tinkamiausias prekes už gerą kainą.

Užsakytos prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Elektros kabeliai, laidai, šynos, antgaliai, priedai parduodami didmeninės ir mažmeninės prekybos principu bei pristatomi Vilniuje, Kaune, Panevėžyje, Klaipėdoje, Utenoje ir Šiauliuose.

UAB „Viltesa“ – tai patikima, stabili įmonė, kurios gero darbo garantas – tai patyrę darbuotojai, stiprūs tiekimo partneriai, lanksti kainų struktūra, bei funkcionali aptarnavimo bazė.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus