visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektroninės prekybos agentai – specialistai, kurių poreikis vis auga

Elektroninės prekybos agentai – specialistai, kurių poreikis vis auga Elektroninės prekybos agentai – specialistai, kurių poreikis vis auga

KAUNO MAISTO PRAMONĖS IR PREKYBOS MOKYMO CENTRAS

www.mpcentras.lt

2016 metų birželio pradžioje stambi JAV siuntų bendrovė „UPS“ pristatė savo naujausią rinkos tyrimą bei pranešė, jog pirmą kartą istorijoje elektroninėse parduotuvėse buvo įsigyta daugiau prekių, nei realiose. Prie tendencijos, kad pirkėjai vis dažniau ne naršo parduotuvių lentynas, o sėdi sukišę nosis į kompiuterio ar išmaniojo telefono ekraną prisideda „tūkstantmečio vaikai“. Ši karta, pasak elektroninės prekybos rinkos tyrimo duomenų, daugiau nei pusę jiems reikiamų prekių įsigyja elektroninėse parduotuvėse. Tokio tipo parduotuvių išlaikymas kainuoja pigiau, tačiau reikia investuoti į kokybiškas prekių nuotraukas, užsakymų administravimą, turinio, prekių aprašymų redagavimą. (ištrauka iš www.visasverslas.lt)

Elektroninės prekybos agento mokymo programa – tarsi IT technologijų ir smulkiojo verslo organizavimo sintezė. Išmokstama kurti internetines svetaines, naudotis įvairiomis svetainių talpinimo paslaugomis, naudotis el.prekybai tinkama programine įranga, kurti ir redaguoti grafinius elementus. El.parduotuvės sėkmė priklauso nuo jos valdytojo apskaitos, marketingo, logistikos, užsienio kalbos žinių.

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre renkame jau trečią elektroninės prekybos agentų grupę. Mokslas trunka 1 mokslo metus. Priimami baigusieji 12 klasių, t.y. turintys vidurinį išsilavinimą. Sulaukiame ir žmonių, kurie jau turi aukštąjį išsilavinimą. Stengiamės besimokantiems padėti suderinti darbą ir mokslą. Dalis mokinių mokosi nuotoliniu būdu. Nors užduotys gali būti gautos ir pateiktos per virtualią mokymosi aplinką MOODLE, tačiau konsultuotis ir atsiskaityti būtina atvykti akivaizdžiai – reikia susitikti su profesijos mokytojais ir tiksliai išsiaiškinti užduotis, parodyti savo praktinius įgūdžius.

Kviečiame mokytis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre. Plačiau apie dokumentų priėmimą: čia… ir reikalingus dokumentus stojant.

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras įkurtas 2011 m., sujungus Kauno maisto pramonės ir Kauno prekybos ir verslo mokyklas į vieną mokymo centrą. Mokosi virš 1000 mokinių. Mokymo centro skyriai: Maisto technologijų ir prekybos, Viešbučių ir viešojo maitinimo, Suaugusiųjų mokymo skyrius. Siekiančių įgyti vidurinį išsilavinimą mokymui vadovauja gimnazijos skyrius.

Maisto technologijų ir prekybos skyriuje įsteigtas maisto pramonės (mėsos ir duonos konditerijos) sektorinis praktinio mokymo centras. Mokymo programos: maisto pramonės darbuotojas, konditeris, smulkaus verslo paslaugų teikėjas, elektroninės prekybos agentas, pardavėjas, smulkaus verslo organizatorius, mėsos perdirbėjas. Šiame skyriuje mokosi siekiantys pagrindinio išsilavinimo mokiniai, taip pat mokiniai, besimokantys pagal specialiąsias profesinio mokymo programas.

Viešbučių ir viešojo maitinimo skyriuje įsteigtas viešbučių ir restoranų sektorinis praktinio mokymo centras. Mokymo programos: virėjas, padavėjas ir barmenas, viešbučio darbuotojas.

Suaugusių profesinio mokymo skyrius siūlo 17 mokymo programų.

Praktinis mokymas vyksta sektoriniuose mokymo centruose ir miesto įmonėse. Stengiamasi, kad jis būtų panašus į įmonės veiklą: veikia mokomoji parduotuvė, kepykla, konditerijos cechas, mėsos perdirbimo cechas, viešbutis, restorano virtuvė, restoranas. Mokiniai turi galimybę atlikti praktiką Latvijoje, Estijoje, Danijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Italijoje ir kitose Europos šalyse.

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre įdiegta kokybės vadybos sistema ISO 9001:2008.

Mokymo centras yra LRVVKA (Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija), LVRA (Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija), LMPA( Lietuvos mėsos perdirbėjų asociacija), AEHT (Europos Viešbučių Mokyklų Asociacija), Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų narys.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus