visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektrinis rankšluosčių džiovintuvas ELONIKA EE 800 SLP

Elektrinis rankšluosčių džiovintuvas ELONIKA EE 800 SLP Elektrinis rankšluosčių džiovintuvas ELONIKA EE 800 SLP

UAB „ELONIKA“ įvairaus dizaino ir matmenų elektrinius mažo galingumo rankšluosčių džiovintuvus gamina iš plieninio vamzdžio, jie galvaniškai dengiami blizgančia dekoratyvine vario-nikelio-chromo danga, arba dažyti baltos spalvos (RAL 9016) polimeriniais dažais.

„ELONIKA EE 800 SLP“ džiovintuvo modelis yra pasukamas, todėl jis universalus. Rankšluosčio džiovintuvo viduje instaliuojamas nereguliuojamas šildymo kabelis, kištuke patogumo dėlei sumontuotas jungiklis su signaline lempute. Elektrosaugos klasė IP44 leidžia šį elektros prietaisą montuoti ir drėgnose patalpose.

Gamintojas - UAB „ELONIKA“ elektriniams džiovintuvams suteikia 2 metų garantiją.

Elektrinis rankšluosčių džiovintuvas ELONIKA EE 800 SLP

„ELONIKA“, kaip uždaroji akcinė bendrovė buvo įregistruota 1990 metais. Nuo 1994 metų pagrindinė įmonės gaminama produkcija yra vandeniniai ir elektriniai rankšluosčių džiovintuvai - gyvatukai ir kopetėlės, skirti vonios kambariui ar virtuvei, bei teikiamos galvanikos paslaugas: metalinių ir plastmasinių detalių galvaninis padengimas.

Daugiau kaip 40 proc. pagaminamų rankšluosčių džiovintuvų yra eksportuojama į Latviją, Estiją, Suomiją, Rusiją, Baltarusiją, Lenkiją bei Vokietiją. Pagrindiniai „ELONIKA“ produkcijos vartotojai yra didmeninės prekybos organizacijos, statybinės, santechnikos paslaugų įmonės ir gyventojai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus