visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC

Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC

Norint pasiekti A klasės garso izoliaciją tarpbuitinėse pertvarose, UAB „PALZIV BALTIC“ – oficialus italų įmonės „MAPPY ITALIA SPA“ atstovas Lietuvoje, rekomenduoja įrengti ekologišką garso ir šilumos izoliaciją „SILSONIC“.

Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC

„SILSONIC“ yra idealus produktas sienų šiluminei ir garso izoliacijai. Jis yra lankstus ir lengvai montuojamas į dvigubas sienų pertvaras, pritvirtinamas ant pakabinamų lubų, gali būti naudojamas po įvairiomis stogo dangomis. „SILSONIC“ garso izoliacija yra pagaminta iš naujos kartos poliesterio pluošto, kuris yra ilgaamžis ir laikui bėgant nepakeičia savo savybių. „SILSONIC“ yra atspari drėgmei danga, kurią galima naudoti drėgnose patalpose, baseinuose bei vonios kambariuose.

Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC

„SILSONIC“ garso ir šilumos izoliacija yra pagaminta iš perdirbtų PET plastikinių butelių. Produktas yra saugus ir nekelia jokio pavojaus sveikatai. Montuojant izoliaciją, nereikalingos pirštinės ar kitos asmens apsaugos priemonės.

Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC

„SILSONIC“ – ekologiška garso ir šilumos izoliacija yra:

  • Pagaminta iš perdirbto polietileno PE butelių.
  • Medžiaga yra 100 proc. perdirbama.
  • Produkto gamybos metu taršos išmetimas ir energijos sunaudojimas yra itin žemas.
  • Nesukelia alergijos odai ir kvėpavimo takams.
  • Montavimo metu nereikalingos jokios asmens apsisaugojimo priemonės.

 

Ekologiška garso ir šilumos izoliacija SILSONIC

UAB „PALZIV BALTIC“ Lietuvos rinkai pristato Italų kompanijos „MAPPY ITALIA SPA“ akustinius sprendimus. „MAPPY ITALIA SPA“ gali pasigirti daugiau nei keturiasdešimties metų patirtimi gaminant platų izoliacijos ir termoakustinių sistemų asortimentą.

„MAPPY ITALIA SPA“ siūlo aukštos kokybės sertifikuotas prekes, pagamintas tik Italijoje. Kiekvienas produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra tikrinamas bei kruopščiai kontroliuojamas visame gamybos procese nuo žaliavų iki galutinio produkto. „MAPPY ITALIA SPA“ komandos technikai reguliariai tikrina gamybos procesus, kad užtikrintų aukščiausius standartus.

Daugiau informacijos: www.akustiniaisprendimai.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus