visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Efektyvus išsiplėtusių veido kapiliarų gydymas POŠIŪNO KLINIKOJE

Efektyvus išsiplėtusių veido kapiliarų gydymas POŠIŪNO KLINIKOJE Efektyvus išsiplėtusių veido kapiliarų gydymas POŠIŪNO KLINIKOJE

POŠIŪNO KLINIKA, UAB

Suaugusius žmones dažnai vargina išsiplėtusių kapiliarų problema. Nosies sparneliai, nosies nugarėlė, smakro ir skruostų oda išduoda apie šią problemą. Vilniuje įsikūrusioje „Pošiūno klinikoje“ išsiplėtę veido kapiliarai efektyviai gydomi intensyvia pulsine šviesa ir lazeriais.

Išsiplėtę kapiliarai dažniausiai pasirodo nosies sparnelių, nosies nugarėlės, smakro ir skruostų odoje. Veido kapiliarų išsiplėtimui įtaką turi paveldimumas, ilgalaikis saulės poveikis, gyvenimo būdas. Neretai  tai pereina į rožinę (rosacea), tuomet atsiranda į aknės panašūs bėrimai.

Efektyvus išsiplėtusių veido kapiliarų gydymas POŠIŪNO KLINIKOJE

Siekiant gero gydymo rezultato įranga ir metodai „Pošiūno klinikoje“ parenkami kiekvienam pacientui individualiai. Rekomenduojama atlikti keletą procedūrų jas kartojant kas 4-6 savaites.

„Pošiūno klinikoje“ teikiamos profesionalios lazerinės medicinos, dermatologijos, kraujagyslių ir vaikų chirurgijos ir kitos plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos paslaugos. Klinikos praktika skirta lazerinei, minimaliai invazinei medicinai ir chirurgijai, pažangiems ir natūraliems estetinės medicinos metodams. Klinikoje naudojama nauja ir tik sertifikuota žinomų gamintojų lazerinė ir medicininė įranga.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus