visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dušo įranga HANSGROHE CROMA 280 - MURESTA salonuose

Dušo įranga HANSGROHE CROMA 280 - MURESTA salonuose Dušo įranga HANSGROHE CROMA 280 - MURESTA salonuose

Semerita, UAB

„Muresta“, atstovaujanti vokiečių gamintoją „Hansgrohe“ Lietuvoje, siūlo savo salonuose įsigyti šios Vokietijos kompanijos gaminius – populiariausios dušo įrangos kolekcijos „Croma 280“ produktus. „Muresta“ – įmonė, jungianti salonus, kurie Lietuvoje prekiauja žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija.

Dušo produktai CROMA 280 jau MURESTA salonuose

Remiantis vartotojų elgesiu, matoma, kad „Croma“ yra populiariausia „Hansgrohe“ dušo įrenginių kolekcija. Tai rodo, kad itin mėgstamos yra didelio skersmens viršutinės dušo galvos. „Croma“ kolekcijos yra išskirtinės būtent šiuo patogiu akcentu. Todėl, atsižvelgdama į vartotojų poreikius, „Hansgrohe“ pristato išskirtinę „Croma 280“ seriją, išsiskiriančia ypač didele dušo galva – net 280 mm skersmens.

Šiai ypatingai serijai būdingas ilgaamžiškumą garantuojantis metalas bei tikslios ir švarios linijos. Malonų ir švelnų pojūtį sukuria tai, kad duše vanduo maišomas su oru, todėl jis mažiau taškosi. Be to, šią seriją galima derinti su „EcoSmart“ technologija, kurios dėka vandens bus sunaudojama vos 9 litrai per minutę – tai net du kartus mažiau, nei standartiniuose modeliuose.

Dušo produktai CROMA 280 jau MURESTA salonuose

„Hansgrohe“ „Croma 280“ serija – tai puikiausias pasirinkimas, siekiant komforto. Šią kolekciją galima įsigyti „Muresta“ salonuose Vilniuje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus