visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dujų detektoriai ir analizatoriai – EXZONA sertifikuota ir saugi įranga sprogioms aplinkoms

Dujų detektoriai ir analizatoriai – EXZONA sertifikuota ir saugi įranga sprogioms aplinkoms Dujų detektoriai ir analizatoriai – EXZONA sertifikuota ir saugi įranga sprogioms aplinkoms

Exzona, UAB

exzona.lt

Savalaikis dujų aptikimas yra viena iš svarbiausių procesų saugos iššūkių naftos ir dujų, chemijos ir farmacijos, laivybos ir kitose pramonės šakose. Dujų detektoriai yra elektroniniai prietaisai (dujų jutikliai), galintys aptikti įvairių rūšių degias ir toksiškas dujas.

Dujų detektoriai gali būti stacionarūs, nešiojami (asmeniniai) arba mobilūs. Paprastai stacionarūs dujų detektoriai yra montuojami stacionariai, pasirinktoje vietoje ir nuolat stebi degių dujų koncentraciją ore. Montavimo vieta šiems dujų aptikimo jutikliams parenkama atsižvelgiant į fiksuojamųjų dujų molekulinę masę ir kitas savybes.

Mobilūs dujų detektoriai dažniausiai turi savo maitinimo šaltinį. Paprastai šie dujų detektoriai pasižymi stacionarių detektorių funkcionalumu ir skirti matuoti dujų koncentraciją ilgesniais periodais, tačiau juos galima lengvai ir dažnai perkelti į kitas degių ir sprogių dujų koncentracijos ore matavimo vietas. Neretai mobilūs dujų detektoriai turi ir informacijos kaupiklį, kuriame registruojami sprogių dujų koncentracijos matavimų rezultatai. „Riken Keiki“ dujų detektoriai turi ir bevielio ryšio galimybes, kuomet duomenys perduodami į kompiuterį ar mobilųjį telefoną.

Nešiojamieji dujų detektoriai dažniausiai yra nedideli ir rankiniai prietaisai, kuriais galima stebėti atmosferą ribotoje erdvėje. Dujų detektoriai seka degiųjų ar toksiškų dujų nuotėkius, kad iš anksto įspėtų apie degių ar nuodingų dujų buvimą (padidintą koncentraciją) ore. „Riken Keiki“ dujų detektoriai yra sertifikuoti ir saugūs kasdieniniam naudojimui. GX-3R nešiojamas dujų detektorius yra pripažintas mažiausias pasaulyje 4-ių dujų detektorius. „Riken Keiki“ dujų detektoriai gali būti maitinami AA tipo baterijomis, NiMH akumuliatoriais arba Ličio jonų akumuliatoriais. „Riken Keiki“ dujų analizatoriai sertifikuoti naudojimui sprogiose atmosferose, taip pat ir laivybos sektoriuje.

UAB „EXZONA“  sertifikuota ir saugi įranga sprogioms aplinkoms

UAB „EXZONA“ prekiauja sertifikuota įranga sprogioms aplinkoms (Ex): automatika, elektrotechnika, matavimo prietaisais, vamzdynų šildymo sistemomis ir šildymo kabeliais; priešgaisrinės ir gaisrinio sandarinimo medžiagomis; šiltintomis lauko spintomis prietaisams, dujų balionams bei automatikai.

Įmonės UAB „EXZONA“ Lietuvos sandėlyje nuolatos pildomas šis įvairių dydžių ir konfiguracijų asortimentas: Ex dėžutės sandarikliai, aklės; Ex mygtukai, valdymo postai; Ex šviestuvai, Ex rozetės ir t.t.; šildymo kabeliai, termostatai, movos ir t.t.

Didelė dalis įrangos pristatoma per keletą dienų. Rečiau naudojama įranga paprastai būna gamyklų sandėliuose. Labai dideli užsakymai ar „custom“ projektai atliekami per sutartą laiką.

Taip pat įmonė teikia įvairias paslaugas sprogioms aplinkoms: organizuoja „ATEX“ mokymus; nustato sprogias zonas; atlieka techninį įrangos auditą, rizikų vertinimą; dokumentacijos auditą; rengia apsaugos nuo sprogimo dokumentus.

Dujų detektorių asortimentą rasite čia: https://exzona.lt/en/riken-keiki-en

Dujų aptikimo VADOVAS. Skaitykite čia: https://hazop.eu/gas-detection-hand-book

Susisiekite su „EXZONA“:

+370 6877 6555

+371 2703 4050

+372 5829 3844

www.exzona.eu

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus