visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dronas - orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED - vienas iš geriausių dronų rinkoje

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED: dėka savo daugybės funkcijų ir 2.7 K vaizdo įrašymu yra vienas iš geriausių dronų rinkoje Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED: dėka savo daugybės funkcijų ir 2.7 K vaizdo įrašymu yra vienas iš geriausių dronų rinkoje

rcdalys.lt

El. parduotuvėje rcdalys.lt galite įsigyti DJI Phantom 3 Advanced droną-orlaivį su integruota UHD 24Fps kamera ir DJI Lightbridge (720p, 30fps), leidžiančia tiesiogiai matyti vaizdą Full HD!, o ultragarsiniai jutikliai skenuos žemę, todėl tiksliai žinosite modelio būvimo vietą.

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED: Skriskite ten kur akys mato - patalpose, lauke palei žemę!

DJI Phantom 3 Advanced drono-orlaivio privalumai:

  • Lengva skristi;
  • Labai stabilus ore;
  • Sklandus vaizdo įrašymas, net tada, kai juda;
  • 20mm plataus kampo objektyvas;
  • 2.7 K vaizdo įrašymas;
  • Grįžimo į namus funkcija;
  • Automatizuoti skrydžių režimai.


Pagrindinis valdiklis - tai kompiuterizuota skrydžio valdymo sistema. Jis renka duomenis iš visos sistemos, įskaitant variklio greitį, GPS vietą, jūsų komandas ir duomenis iš automatinių daviklių, ir analizuoja juos kad pasakytų jūsų Phantomui kaip elgtis kiekvienu konkrečiu momentu.

DJI Phantom 3 Advanced remiasi GPS navigacijos sistema, kad išlaikytų skrydžio stabilumą ir teiktų kitas funkcijas. Nors visiškai rankinis valdymas yra įmanomas, dauguma vartotojų dažniausiai pasirenka vieną iš GPS režimų.

Keturi Elektroniniai greičio reguliatoriai ne tik siunčia informaciją apie variklio greitį į pagrindinį valdiklį, jie taip pat siunčia jūsų įvestas komandas atgal į variklius. Šis nuolatinis bendravimas užtikrina jūsų Phantom 3 stabilų skrydį, ir taip pat padeda jums pasiekti bet kokį skrydžio judėjimą, nuo švelnaus iki greitos akceleracijos.

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED: Skriskite ten kur akys mato - patalpose, lauke palei žemę!

Padėties nustatymo sistema patalpose (patalpų navigacija) naudoja specialiai sukurta kamera, taip pat garsines bangas, kad užtikrintų stabilumo funkciją patalpoje ar arti žemės, kaip GPS tai daro lauke. Ši technologija leidžia DJI Phantom 3 Advanced išlaikyti savo vietą, sustoti kai nebėra kontrolės, ir greitai reaguoti į piloto komandas, net jei GPS yra nepasiekiamas.

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED: Skriskite ten kur akys mato - patalpose, lauke palei žemę!



Auto pakilimas: Su vieno klavišo paspaudimu DJI Pilot aplikacijoje (app), Phantom 3 įsijungs savo variklį ir pakils į iš anksto nustatytą aukštį. Tada jis kabės vietoje beveik nejudėdamas, kol jus nukreipsite jį kur skristi.

Auto nusileidimas: Kai GPS yra pasiekiamas, DJI Phantom 3 Advanced prisimena tikslią vietą iš kurios jis išskrido. Tiesiog bakstelėkite mygtuką, kad jis grįžtų į tašką, iš kurio jis pakilo.

Grįžimas į namus FailSafe: Jei Dronas praranda signalą iš valdiklio dėl bet kokios priežasties arba baterija pradeda išsikrauti įsijungia funkcija grįžimas namo“. Orlaivis pakils į 60 pėdų aukštį ir tiesiausiu kursu grįš atgal į "pradinę padėtį", kurią Jūs nustatėte GPS kalibravimo metu. Pasiekęs reikiamą tašką jis saugiai nusileis ant žemės ir išsijungs.

Sek mane: Su Sek mane funkcija, orlaivis automatiškai seks paskui jus ir fiksuos kiekvieną jūsų žingsnį.

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED

Dronas-orlaivis DJI PHANTOM 3 ADVANCED

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus