visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Draugiški aplinkai vienkartiniai indai Spino Bio

Draugiški aplinkai vienkartiniai indai Spino Bio Draugiški aplinkai vienkartiniai indai Spino Bio

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

„MULTIPACK“ – vienas didžiausių pakavimo medžiagų platintojų Latvijoje, nuolat plečia asortimentą, siūlydami savo klientams šiuolaikiškiausius ir kokybiškiausius vienkartinius indus, vienkartines ir aliumines pakuotes, plėveles, maišelius, lipnias juostas, kartonines dėžes, etiketes, pakavimo įrengimus ir kitus inovatyvius taros ir pakuotės sprendimus.

Šiuo metu viena iš didžiausių ekologinių problemų – plastiko ir kitų sunkiai suyrančių atliekų patekimas į aplinką. Augant visuomenės sąmoningumui, plastikinių pakuočių vartojimas mažėja. Tiek klientams tiek prekybininkams tampa svarbus opus gamtos saugojimo klausimas. Nuo šiol maisto tiekimo įstaigoms, barams, bistro, restoranams ar prekybos centrams siūlantiems maistą išsinešti – „MULTIPACK“ siūlo aplinkai draugiškus vienkartinius indus – „Spino Bio“.

Šie vienkartiniai indai pagaminti iš greitai atsinaujinančių ekologiškų medžiagų, tai yra kukurūzų krakmolo ir cukranendrių.

Indai supakuoti patogioje pakuotėje, po 10 vienetų. Asortimente yra septyni produktai – didelės lėkštės, desertinės lėkštės, sriubos dubenys, taurės, šakutės, peiliai ir šaukštai.

„Spino Bio“ indai yra skirti karštam ir šaltam maistui, lėkštės yra tinkamos maisto pašildymui mikrobangų krosnelėje. Panaudotas lėkštes, dubenis ir taures galima išmesti į pramoninį kompostą – jų skilimo laikotarpis yra 180 dienų.

Vienkartiniai indai taip pat yra puikus pasirinkimas, ketinantiems pailsėti gamtoje, organizuojantiems didelį arba mažą renginį, arba dėl spartaus šiuolaikinio gyvenimo tempo tiesiog norintiems sutaupyti laiko ir išteklių namuose ar darbe. Jūs galite rinktis iš didelio asortimento vienkartinių stalo aksesuarų, vienkartinių indų furšetams ar vienkartinio naudojimo indų ir stalo įrankių rinkinių.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus