visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dietinis proteinas DIET WHEY – gražių kūno formų išlaikymui

Dietinis proteinas DIET WHEY – gražių kūno formų išlaikymui Dietinis proteinas DIET WHEY – gražių kūno formų išlaikymui

NuogaKaina.lt siūlo „Applied Nutrition“ kompanijos naujieną – dietinį proteiną „Diet Whey“. Tai idealus baltymas tiek moterims, tiek vyrams, nes viena šio proteino porcija ilgai palaiko sotumo jausmą. Jo sudėtyje esantys kūno riebalus deginantys komponentai tik dar labiau skatina lieknėjimą ir gražina kūno formas.

Dietinis proteinas DIET WHEY

„Applied Nutrition Diet Whey“ dietinio proteino vienoje porcijoje (25 g) yra vos 3 g angliavandenių ir tik 1,25 g cukraus.

Siekiant sureguliuoti svorį šio proteino sudėtyje yra CLA, L-karnitinai sumaišyti kartu su linų sėmenimis ir žaliosios arbatos ekstraktu bei esminėmis riebiosiomis rūgštimis.

Naudojant proteiną „Diet Whey“ Jūs daug efektyviau lieknėsite, deginsite kūno riebalus ir pamaitinsite organizmą reikalingais baltymais dienos bėgyje arba po sporto.

  • Acetyl L-karnitinas gali būti naudingas deginant kūno riebalus.
  • CLA – moksliškai patvirtintas papildas svorio mažinimui ir tonizavimui.
  • Žaliosios arbatos ekstraktas, kaip antioksidantas gali veikti kaip termogenikas.
  • EFA nepakeičiamos riebalų rūgštys gali palaikyti teisingą kūno svorį.

Dietinis proteinas „Diet Whey“ yra vanilinio kremo skonio, todėl tai ne tik efektyvi, bet ir skani priemonė svorio reguliavimui.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus