visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Didelės spartos penkių ašių Universalus apdirbimo centras Haas UMC-750SS

Didelės spartos penkių ašių Universalus apdirbimo centras Haas UMC-750SS Didelės spartos penkių ašių Universalus apdirbimo centras Haas UMC-750SS

ABPLANALP ENGINEERING, UAB

Įmonė Haas Automation plečia savo universalių mechaninių apdirbimo centrų liniją išleisdama itin greitą UMC-750SS versiją, kuri užtikrina aukštą našumą ir greitį apdirbant 5 puses (3 + 2) ir tuo pačiu metu 5 ašis.

UMC-750SS yra penkių ašių, vertikalaus apdirbimo centras su ISO 40 dydžio kūgiu, besikeičiančiu (pereinančiu) tarp ašių nuo 762 x 508 x 508 mm, su padavimo greičiu 30,5 m / min ir su integruotu didelio greičio, dvigubos ašies paslankiu (gerviniu) stalu. Mašina yra su tiesiogine pavaros ašimi, kuri pasiekia 15.000 aps / min greitį ir pristatoma (pateikiama) su standartiniu šoniniu įrankių keitikliu (40 + 1), ir galinga programine įranga, kuri padeda valdyti didelės spartos apdirbimo įrenginį HAAS AUTOMATION .

Didelės spartos paslankus stalas JMB-750SS išvysto 150 laipsnių / s sukimosi greitį ir  greitą padėties keitimą beveik bet kokiu kampu 5 pusių (3 + 2) apdirbimui arba pilnai vienu metu juda 5-iomis ašimis kontūrų ir kompleksiniam apdirbimui. Paslankus stalas leidžia nuo +110 iki -35 laipsnių pakrypimo nuolydį ir sukimosi galimybę 360 laipsnių, kuri leidžia lengvai pakeisti įrankį ir leidžia dirbti su didelėmis detalėmis. 630 x 500 mm dydžio stalas turi įrengtus standartinius T-formos griovelius, tikslumo vadovą ir universalų detalių tvirtinimą. Siekiant palengvinti  nustatymus prieš pradedant darbą su staklėmis UMC-750SS yra įdiegta dinaminio darbo nukrypimų sistema ir  įrankio centrinio taško kontrolės funkcija. Tai suteikia greitai, tiksliai ir paprastai pradėti gamybos procesą.

Tiesioginės pavaros velenas turi 15.000 aps / min ir yra varomas 22,4 kW vektorinės pavaros sistemos, kuri duoda 122Nm sukimo momentą. Haas linijinė sistema yra tiesiogiai prijungta prie variklio, kas leidžia sumažinti temperatūrą ir  padidina energijos (galios) perdavimą , tai užtikrina puikų paviršiaus apdorojimą.

UMC-750SS turi platų aukšto produktyvumo priedų pasirinkimą, įskaitant diržinį konvejerį, aukšto slėgio aušinimo sistemą, išplėstinę programinę įrangą ir daug daugiau.

Jei jūs ieškote didelės spartos 5-ių ašių įrenginio, su greitu nustatymu, lengvu pasiruošimu sekančiam procesui, dideliu apdirbimo tikslumu ir efektyvumu - nebeieškokite niekur kitur. UMC-750SS iš Haas yra tai ko jums reikia.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus