visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dezinfekavimo priemonės Multipack asortimente – universalus dezinfekavimo skystis ir drėgnos spirituotos servetėlės

Dezinfekavimo priemonės Multipack asortimente – universalus dezinfekavimo skystis ir drėgnos spirituotos servetėlės Dezinfekavimo priemonės Multipack asortimente – universalus dezinfekavimo skystis ir drėgnos spirituotos servetėlės

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

Rūpindamiesi savo klientais šiuo metu, kai rankų ir patalpų dezinfekcija yra labai svarbi ir būtina, „Multipack“ praplėtė savo asortimentą dezinfekavimo priemonėmis, kurioms dabar taiko patrauklias nuolaidas. Tai – universalus rankų ir paviršių dezinfekavimo skystis „Pilots“, kurį galite įsigyti 0,5 l; 1 l; 4 l pakuotėse bei vienkartinės drėgnos servetėlės su 70% etanoliu.

Dezinfekavimo priemonės

Paruoštas naudoti universalus rankų, patalpų ir paviršių dezinfekavimo skystis „Pilots“:

  • universalus dezinfekavimo poveikis nuo: bakterijų; virusų; patogeninių grybelių;
  • sporicidinis aktyvumas;
  • sudėtis: 70% etanolis, vanduo, glicerinas, aromatizatorius.

Dezinfekavimo priemonės

Vienkartinės drėgnos spirituotos servetėlės su 70% etanoliu:

  • patikimumas ir patogumas: kiekviena servetėlės supakuota atskirai;
  • higiena ir apsauga: suvilgytas 70% etilo alkoholiu veiksmingas produktas rankų higienai; tinka valyti darbo paviršius – stalą, klaviatūrą, telefoną, durų rankenėlę, monitoriaus ekraną ir kt,
  • pakuotės dydis: 60x100 mm; servetėlės dydis: 14x20 cm.

Plačiau apie „Multipack“

Įmonė „Multipack“ – pakavimo medžiagų platinimo lyderė Latvijoje, savo šakoje sėkmingai dirbanti nuo 1994 m. Nuo 2012 m. „Multipack“ atstovybė veikia ir Lietuvoje.„Multipack“ savo klientams siūlo itin platų produkcijos asortimentą, kuris galės patenkinti kiekvieno kliento reikalavimus: vienkartiniai indai ir stalo įrankiai; įvairios pakavimo medžiagos; pakuočių spauda pagal klientų užsakymus; lipniosios juostos; pakavimo įrenginiai. Siūlomos produkcijos galima įsigyti ir didmeninėje prekyboje. Produktai pristatomi visoje Lietuvos teritorijoje.

„Multipack“ atstovybės Lietuvoje buveinėje, galite susipažinti su įmonės asortimentu, gauti konsultaciją ir išsirinkti norimus produktus, aptarti bendradarbiavimo sąlygas ar sudaryti pirkimo-pardavimo sutartį. Lietuvoje visos prekės pristatomos per 2-3 dienas, tiesiogiai iš Marupės komplekso sandėlių visoje Lietuvos teritorijoje. Siūlomos produkcijos galima įsigyti ir didmeninėje prekyboje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus