visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dermabrazija – intensyvus veido odos valymas ir atjauninimas

Dermabrazija – intensyvus veido odos valymas ir atjauninimas Dermabrazija – intensyvus veido odos valymas ir atjauninimas

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Dermabrazija – labai efektyvi procedūra nelygiai, raukšlėtai veido odai, pigmentinėms dėmėms ar net randams po spuogų. Mikrodermabrazijos procedūras, siekiant didesnio veido odos elastingumo, aktyvesnės regeneracijos ir skaistesnio odos tono, profilaktiškai rekomenduojama atlikti ir sveikai odai.

Šis metodas pasiekia gilesnius odos sluoksnius nei įprasti odos šveitimo metodai. Tai – vienas iš giliausių odos valymo metodų suragėjusiam odos sluoksniui pašalinti, saugus, tačiau intensyvus mechaninis odos šveitimas. Šveitimui naudojamos įvairaus abrazyvinio grubumo galvutės. Jos pritaikomos pagal paciento veido odos problemas ir poreikius.

Veikiant vakuumui, abrazyvinės deimantinės galvutės sluoksnis po sluoksnio valo bei šlifuoja epidermį. Šios procedūros intensyvumą ir lygį galima kontroliuoti, todėl ji visiškai saugi. Mikrodermabrazijos procedūros metu veikiantis vakuumas padeda išvalyti poras, be to atlieka švelnų odos masažą. Veido masažas aktyvinama kraujo cirkuliaciją ir audinių aprūpinimą deguonimi, stiprinamos kolageno ir elastino struktūros. Dėl to oda tampa stangresnė, lygėja odos paviršius.

Dermabrazijos procedūra gali būti taikoma kaip pirminė paruošiamoji procedūra, kuri derinama su kitomis estetinėmis procedūromis: drėkinamosiomis ar maitinamosiomis programomis, veido masažais, netgi cheminiais pylingais ar mezoterapija. Atlikus dermabrazinį odos veido valymą, vėliau atliekamos procedūros tampa dar efektyvesnės.

Svarbu tai, jog procedūros metu pacientas neturi jausti skausmo. Po procedūros gali atsirasti veido odos paraudimas. Tačiau jis išnyksta – tai priklauso nuo odos jautrumo. Po šios procedūros būtina naudoti priemones su UVA/UVB filtrais.

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre „AESTHETA“ atliekamos įvairios paviršinio ir gilaus veido valymo, kūno odos puoselėjimo procedūros. Centre efektyviai gydomi spuogai, mažinami randai, atliekamos odos jauninimo bei stabdančios odos senėjimą procedūros. Taip pat siūlomos lieknėjimo ir anticeliulitinės programos, galvos odos ir plaukų būklės gerinimo procedūros. Norintieji pailsėti ir atgauti gerą savijautą, kviečiami į SPA procedūras ir atpalaiduojančius kūno masažus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus