visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyvinis akmuo: Dekoratyvinio apdailos akmens panaudojimas interjere ir eksterjere

Dekoratyvinis akmuo: Dekoratyvinio apdailos akmens panaudojimas interjere ir eksterjere Dekoratyvinis akmuo: Dekoratyvinio apdailos akmens panaudojimas interjere ir eksterjere

STONESTA, UAB

www.stonesta.lt

Dekoratyvinis akmuo: Dekoratyvinio apdailos akmens panaudojimas interjere ir eksterjere. Šiandieną namų ir butų savininkai, dizaineriai, architektai ir projektuotojai vis dažniau atranda šią plačiai panaudojamą, įvairiapusišką, puikaus kokybės ir kainos santykio, apdailos medžiagą – dekoratyvinį apdailos akmenį. Dekoratyvinio akmens gamintojai, įmonė UAB Stonesta, supažindina su plačiomis dekoratyvinio akmens panaudojimo galimybėmis kuriant namų interjerą ir eksterjerą.

Kas tai dekoratyvinis akmuo?

Akmuo interjere naudojamas jau daugelį šimtmečių, tai viena iš populiariausių apdailos medžiagų visos civilizacijos istorijoje. Deja, natūralaus akmens kaina, dėl jo sudėtingo paruošimo, didelio svorio ir kruopštumo reikalaujančios instaliacijos yra didele, ne kiekvienas gali tai sau leisti. Šią problemą išsprendžia technologijų pažanga, leidžianti sukurti dirbtinį, natūralios išvaizdos, tvirtą, bet kartu lengvą akmens gaminį, kuris turi visas gerąsias natūralaus akmens savybės ir kiekvienam prieinamas kainas.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-interjere5

Dekoratyvinis akmuo gaminamas iš specialaus baltojo cemento, dažomas specialiais atmosferos poveikiams atspariais dažais. Galima sukurti įvairiausias natūralų akmenį atkartojančias formas, reljefus, spalvas.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-interjere3

Dekoratyvinio akmens privalumai

Dekoratyvinis akmuo gali atkartoti, bet kurį jūsų pasirinktą akmens tipą. Ši nauja tendencija efektyvi ir tiesiogiai ir netiesiogine kainos prasme. Pats dekoratyvinis akmuo pigesnis už natūralų, tačiau didžiulis skirtumas atsiranda tada kai prieiname prie akmens paruošimo ir klijavimo. Dekoratyvinis akmuo yra lengvas, viena jo pusė atkartoja akmens reljefą, o kita specialiai paruošta efektyviam klijavimui. Dėl savo lengvumo, jis gali būti klijuojamas tiek ant gipso plokštės, medienos drožlių plokštės, apšiltinimo medžiagos, ir visų kitų įprastų paviršių, nėra jokių paruošimo išlaidų. Sutaupoma transportavimo išlaidų.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-interjere4

Panaudojimas

Dėl specialių gamybos technologijų dekoratyvinis akmuo ypatingai atsparus aplinkos poveikiui, atlaiko tik auštas tiek žemas temperatūras, drėgmę. Dėl šios priežasties dizaineriai, architektai, meistrai jį renkasi tiek vidaus tiek išorės apdailai.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-interjere2

Interjere dekoratyvinis akmuo panaudojamas židininių dekoravimui, sienų elementams, kolonoms, rūsio, laiptinių ir svetainių apdailai. Akmuo suteikia jaukumo biurui, parduotuvei, kavinei, gali būti puikus fonas jūsų produkcijos ekspozicijai. Pasitelkus šiek tiek fantazijos galima pagyvinti bet kurią gyvenamą erdvę, sukurti tiek modernų tiek klasikinį dizainą.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-interjere1

Dekoratyvinis akmuo gali puikiai papuošti bet kurio namo fasadą. Pagyvinti kamino, cokolio, kolonų, tvorų išvaizdą. Taip pat galima sukurti akmenines poilsio zonas, lauko židinius, jaukumo oazes jūsų kieme.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-eksterjere4

Laikas pokyčiams

Jeigu norite atnaujinti savo gyvenamą erdvę, biurą, komercines patalpas, rinkitės kokybiškas medžiagas ir nebijokite naujovių. Nustebsite kaip dekoratyvinio akmens fragmentai gali pakeisti jūsų aplinką už prieinamą kainą.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-eksterjere3

Per daugiau nei 10 metų sukaupta dekoratyvinio akmens gamintojos, įmonės UAB Stonesta patirtis ir ištobulinta technologija leidžia pasiūlyti daugiau nei 60 skirtingų rūšių akmens gaminių.  Dekoratyvinis akmuo gaminamas iš aukščiausios kokybės medžiagų. Naudojamas baltas danų gamybos Aalborg cementas, aukščiausios klasės lietuviškas smėlis, ekologiški Bayer pigmentai. Kiekvienas UAB Stonesta pagamintas gaminys yra kruopščiai tikrinimas, kad atitiktų tiek Lietuvoje tiek užsienyje galiojančius aukštus standartus. Gaminys turi kokybės atitikties sertifikatus.

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-eksterjere2

dekoratyvinis-akmuo-dekoratyvinio-akmens-panaudojimas-eksterjere1

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus