visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyviniai sienų ir lubų apvadai iš polistirolo HOMESTAR - puiki kokybė už nedidelę kainą

Dekoratyviniai sienų ir lubų apvadai iš polistirolo HOMESTAR - puiki kokybė už nedidelę kainą Dekoratyviniai sienų ir lubų apvadai iš polistirolo HOMESTAR - puiki kokybė už nedidelę kainą

TAPETŲ IR DAŽŲ STUDIJA, A. Guščios privati firma Diora, IĮ

www.tapetai.lt

„TAPETŲ IR DAŽŲ STUDIJA“ siūlo Vokietijos kompanijos „SachEx“ gaminamus inovatyvius ir aukštos kokybės dekoratyvius polistrolo gaminius patalpų vidaus ir išorės apdailai. Asortimente rasite aukštos kokybės „HOMESTAR®“ dekoratyvinius sienų ir lubų apvadus - moldingus, lubų rozetes, piliastrius ir kitus interjero dekoro elementus, ekstruzijos metodu pagamintus iš minkšto iš putų polistirolo (putplasčio).

Dekoratyviniai sienų ir lubų apvadai iš polistirolo HOMESTAR

Su „HOMESTAR®“ moldingais lengvai sukursite įvairaus dydžio rėmelius - puikų dekorą Jūsų sienoms ir luboms. Moldingai - tai apvadai, kurių klijuojamas paviršius yra plokščias (jie yra klijuojami ant plokštumos, o ne į kampą). Juos galima jungti stačiu kampu arba naudoti specialius kampinius elementus. Moldingai taip pat naudojami ir sienų dalinimui, atskiriant skirtingus tapetus ar dažų atspalvius.

Po dekoratyviniais polistirolo apvadais lengvai paslėpsite LED apšvietimo juosteles, inžinerines komunikacijas ar nepageidaujamus konstrukcinius namo elementus. Su sienų ir lubų apvadais ne tik sukrusite klasikinio interjero įspūdį, bet ir galėsite įrėminti, paslėpti, atskirti, sujungti, užbaigti, optiškai sumažinti arba padidinti kambario erdvę.

Dekoratyviniai sienų ir lubų apvadai iš polistirolo HOMESTAR

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus