visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dekoratyviniai profiliai interjerui MODERN – naujausiame ORAC DECOR kataloge

Dekoratyviniai profiliai interjerui MODERN – naujausiame ORAC DECOR kataloge Dekoratyviniai profiliai interjerui MODERN – naujausiame ORAC DECOR kataloge

AVALONAS, UAB Dekoro centras

Dekoro centras „Avalonas“ pristato naujausią „Orac decor“ poliuretaninių lipdinių kolekciją, kuri pateikta kataloge „Modern“. „Modern“ - tai gamintojo pristatomi lipdiniai dekorui, dvelkiantys modernumo dvasia ir tinkantys šiuolaikiniam stilingam būstui.

Dekoratyviniai profiliai interjerui

„Orac decor“ dekoratyviniai profiliai interjerui garantuoja aukščiausią kokybę ir ilgaamžiškumą

Belgų kompanija „ORAC“ n.v., lipdinių gamybai jau 1970 m. pasirinko beflorio poliuretano spaudiminio liejimo metodą. Tai leidžia pasiekti tobulai lygų paviršių, tikslius geometrinius matmenis bei reljefo formas. Šiai dienai tai vienintelis gamintojas naudojantis unikalias plienines formas padengtas ftoroplastu. Šis metodas garantuoja puikią kokybę, šimtaprocentinį linijinių matmenų tikslumą, idealų sujungimų tikslumą bei lengvą montavimą.
  

Dekoratyviniai profiliai interjerui

„Orac decor Modern“  poliuretano lipdiniai atstovauja šių laikų modernų žmogų ir jo poreikį gyventi minimalistiniame, paprasto ir švaraus dizaino būste. Šio dekoro lipdinių interjerui katalogo šūkis – mažiau yra daugiau. „Modern“ išreiškia architektūros ir dekoratyvaus meno sąjungą. Aukščiausios kokybės lipdiniai su 3D ornamentais suteikia galimybę pačiam įsirengti savo unikalią erdvę.

Dekoratyviniai profiliai interjerui

Ši nauja „Orac decor“ moderni kolekcija palydės Jus į fantazijų pasaulį, kur galėsite pasisemti įkvėpimo. Pristatomi naujausi profiliai su LED apšvietimu, užuolaidų tvirtinimus slepiantys karnizai, modernios grindjuostės, lubiniai karnizai ir kiti elegancija ir šiuolaikiškumu dvelkiantys funkcionalūs interjero produktai.

Dekoratyviniai profiliai interjerui


„Orac decor Modern“ lipdiniai interjerui yra kuriami profesionalių dizainerių. Dizaineris Orio Tonini dekoro gaminiams suteikia architektūrinę interpretaciją ir puikiai tai pritaiko namo interjere. Pierre Daems naudoja tiesiais linijas ir tikslias proporcijas, taip išreikšdamas modernią šių laikų interjero dvasią.

Dekoratyviniai profiliai interjerui

Pagrindinis „Orac decor“ gaminių kokybinis skirtumas lyginant su gaminiais - analogais, tai patentuota poliuretano gruntavimo technologija nenaudojant laminato plėvelės. „Orac decor“ lipdiniai gaminami iš aukščiausios kokybės polimerų, todėl yra ekologiški, nekaupia drėgmės ar kvapų. Jie yra lengvi ir elastingi bei lengvai pritaikomi namo interjere. Tai tinkamiausias pasirinkimas profesionalams, kurie vertina kokybę.

Dekoratyviniai profiliai interjerui

Dekoro centras „Avalonas“ – tai vieta, kurioje galite įsigyti naujausių „Orac decor“ gaminių interjerui bei eksterjerui. „Avalonas“ siūlo plačiausią interjero ir eksterjero detalių pasirinkimą ir atstovauja žinomiausius prekinius ženklus. „Avalonas“ – tai kokybės ir ilgaamžiškumo garantija Jūsų namams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus