visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, VIP autobusas visoms šventėms

Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, VIP autobusas visoms šventėms Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, VIP autobusas visoms šventėms

Daivos ir Rimo Degučių sodyba Kaišiadorių raj., netoli Strėvos upės įkurta sodyba taps tikru atradimu daugeliui iš Jūsų. Mūsų sodybos durys atvertos ištisus metus visiems žmonėms, įvairiausioms progoms: šeimoms, smagioms ar sportiškoms jaunimo kompanijoms, solidiems jubiliatams, triukšmingiems vestuvininkams ar krikštynų klegesiui, kolegų susibūrimams, išleistuvėms ar klasės draugų susitikimams.

Gausius mūsų svečius galime priimti sodybos pokylių salėje ar baidarių centro banketinėje salėje, o jaukiame ir moderniame viešbutyje apnakvydinsime net 80 ir daugiau svečių. Sodyboje Jus pasitiks išpuoselėta sodybos aplinka, skanus maistas bei estetiška šventės vieta. Jums suteiksime ir kitas paslaugas: dažasvydį, dviračių nuomą, slidinėjimą lygumų slidėmis, baidares, pirties malonumus bei puikią nuotaiką ir nepamirštamus įspūdžius.

Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, Party bus/Vip-bus visoms šventėms

Penkiolikos metų patirtis, nuoširdus rūpestis ir motinos gamtos prieglobstis vieniems gali virsti į nepamirštamus nuotykius plaukiant baidarėmis Strėvos upe, kitiems – į jaukią šeimos ar pašėlusią draugų šventę, o tretiems – tiesiog tyliu ir ramiu poilsiu, kurio, skubėjimo ir nesibaigiančių darbų tėkmės išvargintam žmogui, taip trūksta.

Išpuoselėta sodybos aplinka, skanus maistas ir estetiška šventės vieta, o gal tiesiog iš anksto užsakyti pietūs jums leis atsipalaiduoti, džiaugtis kiekviena mūsų sodyboje praleista akimirka. Aplinka ne tik džiugins jūsų akis. Kol maloniai šnekučiuositės, Jūsų atžalos galės linksmai ir saugiai pasiautėti kiemo teritorijoje esančiose supynėse ir karstynėse. Ieškojote saugių pramogų baidarėmis, skanaus maisto, jaukios nakvynės, karštos pirties, neįprastos vietos savo šventei, rūpestingų ir išmanių šeimininkų?

Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, Party bus/Vip-bus visoms šventėms

Šalia Degučių sodybos įsikūręs vienintelis Kaišiadorių rajone (Kauno apskrityje) esantis Liutonių baidarių centras. Baidarių sporto mėgėjams čia siūloma paplaukioti Strėvos upe. Baidarių centras veikia jau ketvirtą sezoną. Strėvos upė yra labai graži, įvairi, įdomi ir nepavojinga. Patyrę baidarių mėgėjai sako, jog čia labai geras maršrutas. Gražios vietos, yra tiltų ir užtvankų per kurias reikia persinešti baidarę. Tai paįvairina kelionę. Strėvos ilgis 73,6 km. Upės vaga eina per Elektrėnų, Kaišiadorių rajonus.

Sodybos šeimininkai ir patys neabejingi baidarėms, tačiau retai atranda šiam malonumui laiko. Juk pagrindinis jų rūpestis – svečiai. Parplaukusiems siūlo išsikepti šašlyko, žygio metu sušalusiems ar papuolusiems į lietų pakuria pirtelę.

Taip pat naujai pastatytame baidarių centre yra: banketinė salė, mini virtuvėlė, šaldytuvas, mokymo salė, persirengimo kambarys, wc, dušas.

Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, Party bus/Vip-bus visoms šventėms


Taip pat siūlome užsisakyti savo šventėms VIP-busą!

Vestuvėms!
Bernvakariams!
Mergvakariams!
Vaikų krikštynoms!
Griausmingiems GIMTADIENIAMS!
Dvyliktokų išleistuvėms!
Šimtadieniams!
Firmų kolektyvų išvykoms!
Ekskursijoms!

Geriau vieną kartą jame pabūti, nei šimtą kartų apie jį išgirsti!

Padarykite savo draugams siurprizą ir surenkite vakarėlį autobuse – „Vip - Bus".

Autobuse yra puikus apšvietimas, lazeriniai efektai, 3 skystųjų kristalų televizoriai ir gera garso sistema.

Linksmybių autobusas „Vip - Bus" iš tikrųjų daro Jūsų šventę nuostabią!

Degučių sodyba pobūviams, baidarių ir mobilios pirties nuoma, Party bus/Vip-bus visoms šventėms

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus