visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dažai interjerui Bolix STYLINE – spalvų įvairovė Jūsų namuose

Dažai interjerui Bolix STYLINE – spalvų įvairovė Jūsų namuose Dažai interjerui Bolix STYLINE – spalvų įvairovė Jūsų namuose

UAB „Konstruktorius LT“ pristato „Bolix STYLINE“ aukštos kokybės dažus vidaus sienoms ir luboms. Tai išskirtinės spalvos ir jų deriniai, tinkantys bet kokiam interjerui. „Bolix STYLINE“ prekės ženklas gali pasiūlyti klientui pačias moderniausias spalvas.

Dažai interjerui Bolix STYLINE

„Bolix STYLINE“ – tai aukštos kokybės, mažos išeigos, plačios spalvų gamos vidaus dažai. Jie yra ekologiški bei nesukelia alergijos. Šie dažai yra atsparūs plovimui ir pasižymi geromis dengiamumo savybėmis.

„Bolix STYLINE“ dažai tinka gyvenamųjų ir visuomeninių patalpų (biurų, mokyklų, darželių, ligoninių) sienų ir lubų dažymui. Labiausiai dažai rekomenduojami gyvenamųjų patalpų dažymui: salonuose, miegamuosiuose, vaikų kambariuose.

Dažai interjerui Bolix STYLINE

„BOLIX STYLINE“ gaminių linija buvo parengta geriausių pasaulio ekspertų, kurie sukūrė aukščiausios kokybės gaminių pasiūlą. Komponentų parinkimas, nuolatinis gamybos procesų stebėjimas bei aktyvus darbuotojų įsitraukimas vykdomi laikantis pačių griežčiausių standartų.

Dažai interjerui Bolix STYLINE

„Bolix STYLINE“ pagalba savo namuose galėsite džiaugtis bet kurio metų laiko atspalviais ir visai nesvarbu, koks oras už lango.

„Bolix“ yra dalis „BERGER Paints Ltd.“, pasaulinės dažų korporacijos, kuri didžiuojasi turėdama didingų spalvų ir spalvų derinių, tinkamų visiškai bet kokiam interjerui. „Bolix“ įsitikinę, kad kiekviena spalva sudaro lyg kvietimą į Jūsų unikalų suvokimo ir emocijų pasaulį, ir kad netgi vienas atspalvis turi įtakos pakeisti visą kambario atmosferą.

„Su šiais „Bolix STYLINE“ produktais, leiskite mums, vesti Jus per šio magiško pasaulio vartus.“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus