visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų protezavimas – ką svarbu žinoti?

Dantų protezavimas – ką svarbu žinoti? Dantų protezavimas – ką svarbu žinoti?

Kartais žmonėms kyla klausimas, kas per procedūra yra dantų protezavimas. Tai yra tokia procedūra, kurios metu gydytojas odontologas atkuria danties audinius. Šis dalykas yra reikalingas žmonėms tuo atveju, jei dantys nebėra estetiškai gražūs arba yra kažkaip pažeisti. Šiomis dienomis gali būti ganėtinai sunku atskirti, ar žmogus nešioja protezus, ar visgi tai yra jo natūralūs dantys.

Šiandieninės technologijos leidžia sukurti tokius protezus, kurie beveik nesiskiria nuo tikrų dantų. Odontologijos klinikoje „Denticija“ yra labai daug įvairių technologijų, kurios užtikrina tai, kad kiekvienas pacientas gautų jam labiausiai tinkantį sprendimą.

Dantų protezavimas gali būti kelių skirtingų rūšių. Pacientas gali rinktis fiksuotus protezus. Tai yra toks protezų tipas, kurio nereikia išimti ir jie visada būna burnos ertmėje. Į šį tipą įeina įvairūs tiltai, vainikėliai ir laminatės. Šis protezavimo būdas yra puikus tuo, kad pacientas gali žymiai lengviau kramtyti maistą ir nejaus jokio diskomforto. Taip pat, su fiksuotais protezais žymiai lengviau kalbėti ir tarimas būna aiškus.

Dar vienas dantų protezavimo būdas yra protezavimas ant implantų. Labai daug pacientų skundžiasi tuo, kad nešioti išimamas dantų plokšteles yra labai nepatogu. Plokšteles reikia dažnai keisti, nes žmogaus žandikaulio forma keičiasi. Tačiau, jei pati plokštelė yra pritvirtinama prie implantų, nešioti ją tampa žymiai patogiau.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus