visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Inovatyvi „Trefoil“ sistema su kaupu pateisina Kaune įsikūrusios odontologijos „Angitia“ klinikos pacientų lūkesčius. „Trefoil“ implantavimo metodika ir pačios sistemos unikali konstrukcija užtikrina apatinio bedančio žandikaulio dantų su nuolatiniu dantų vainikėliu atkūrimą per dieną ir už ženkliai žemesnę kainą.

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

Unikalus švediškų dantų implantų gamintojo išradimas – kokybiška ir patvari dantų implantavimo sistema „Trefoil“, atvėrė branginantiems laiką žmonėms galimybę patikimai, nebrangiai ir galutinai atkurti visus apatinio bedančio žandikaulio dantis.

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

Prieš pradedant taikyti šią naujovę praktikoje, 5 metus vyko moksliniai tyrimai 4-uose pasaulio kontinentuose su 110 savanorių pacientų. Tyrimų metu buvo nuolat stebima ir registruojama pacientų bei „Trefoil“ sistemos būklė: kaip pacientas jaučiasi, ar dirbtiniai dantys nesulūžo, ar patogu kramtyti maistą, ar visiškai perima ir tęsia visas natūralių dantų funkcijas ir t. t...

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

Apatinio bedančio žandikaulio dantų implantavimo ant 3-jų dantų implantų naujovės pristatymas

Tik visiškai pasiteisinus 5 metus trukusiems tyrimams, ši daugelio pacientų svajonių sistema 2017 metų spalio pabaigoje Frankfurte prie Maino buvo pristatyta visam pasauliui.

Su pirmąja 50-ies viso pasaulio odontologų grupe buvo pakviestas ir Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ ilgametis vadovas, 23-jų metų dantų gydymo bei protezavimo ir 18 metų dantų implantavimo patirtį sukaupęs bei savo darbe puikių rezultatų pasiekęs Mindaugas Gaučys. Seminaro tikslas – parengti, sertifikuoti ir suteikti oficialią teisę pirmosios 50-ies pasaulio odontologų grupės implantuojantiems odontologams taikyti šį puikų patentuotą dantų atkūrimo būdą savo šalyse.

„Trefoil“ implantavimo sistemos esmė

Dantų karkaso ant 3-jų implantų ilgalaikį patvarumą ir naudojimosi patogumą užtikrina pasyvi konstrukcijos struktūra – visos detalės subalansuotos preciziškai tobulai, ir kramtymo krūvis paskirstytas tolygiai. Todėl dantų implantai nepatiria nei perkrovų, nei jokių vidinių įtempimų. Konstrukcija sudaryta iš daugelio detalių, nes dantų tilto karkasą su apdaila prisukus prie trijų nejudančių dantų implantų, patogiam kramtymui ir naudojimuisi svarbus kiekvienas mikronas.

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

Apatinio žandikaulio dantų implantavimo ant 3-jų dantų implantų privalumai

Naujausia dantų implantavimo metodika „Trefoil“ – tai ryškus šuolis į visiškai kitą, ženkliai aukštesnę, dantų implantavimo kokybę, leidžiantis taupyti pacientų pinigus ir laiką. Ši tobula technologija skirta apatinio žandikaulio dantų implantavimą pradėti ir pabaigti būtent vieno apsilankymo pas odontologą metu. Nereikia laukti, kol suaugs su kaulu tradiciniu būdu įsriegti dantų implantai, o laikini dantų vainikėliai bus pakeisti nuolatiniais dantimis.

Pirmojo pasaulyje švediškų dantų implantų išradėjo ir gamintojo naujausias patentuotas ženklas „Trefoil“ reiškia:

  • Tris tvirto, nealergizuojančio titano dantų implantus, įsriegtus bedančiame apatiniame žandikaulyje.
  • Ant 3-jų implantų – dantų tilto karkasą su individualia vainikėlių apdaila.
  • 6–8 val. implantavimo ir gamybos bendro proceso trukmę, t. y. nuo implantacijos pradžios – chirurginės dalies – iki konkrečiam pacientui pritaikyto dantų protezo pritvirtinimo.
  • Beveik dvigubai žemesnę nei kitų ligšiol bedančio žandikaulio implantavimui naudotų metodikų kainą.
  • Apatinio bedančio žandikaulio atkurtus dantis su viso gyvenimo dantų implantų garantija.

Dantų implantavimo sistema TREFOIL – viso žandikaulio dantys per vieną dieną

„Trefoil“ implantų garantija ir servisas galioja 70-yje šiam ženklui atstovaujančiųjų pasaulio šalių. Suprantama, odontologijos klinikų kiekvienoje šalyje gali būti daugiau.

Nors dantų implantų garantija suteikiama visam gyvenimui, tačiau dantys, naudojami ne pagal paskirtį, nėra neįveikiami. „Trefoil“ implantavimo technologijos svarbus privalumas – jeigu netikėtai kiltų problema, konstrukcija pataisoma labai lengvai, paprastai ir operatyviai. Unikali konstrukcija užtikrina dantų implantų ir dantų tilto ilgaamžiškumą. Savo detalėmis ji iš esmės skiriasi nuo odontologijai žinomų bedančio žandikaulio implantavimo t. p. ant 3-jų dantų implantų būdų – tiesiog ant 3-jų implantų tvirtinamo dantų lanko, taikomo kai kuriose užsienio šalyse.

„Trefoil“ konstrukcija ir dantų lanko tvirtinimas ant tam tikro kiekio dantų implantų nėra tas pats. Todėl „Trefoil“ sistema įvardijama kaip visiškai naujovė. „Trefoil“ dantų implantavimo metodika sėkmingai taikoma klinikoje „Angitia“. Profesionali odontologų pagalba leidžia pacientams turėti buvusiųjų funkcijas tęsiančius dantis bei plačią šypseną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus