visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantavimas su naujausia TREFOIL implantavimo metodika

Dantų implantavimas su naujausia TREFOIL implantavimo metodika Dantų implantavimas su naujausia TREFOIL implantavimo metodika

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

2017 m. spalio 21 d. Frankfurte prie Maino vykusiame odontologų seminare pristatyta naujausia implantavimo metodika – visapusiškai tobula ir patvari „Trefoil“ sistema. Ši implantavimo sistema suteikia galimybę patikimai ir galutinai atkurti viso apatinio bedančio žandikaulio dantis per vieną dieną už ženkliai žemesnę kainą.

Šiame seminare dalyvavo ir ilgametis odontologijos klinikos „Angitia“ vadovas Mindaugas Gaučys, patyręs odontologas implantuotojas, per 23 m. dantų gydymo ir 18 m. dantų implantavimo laikotarpį, pasiekęs puikių savo darbo rezultatų, atitinkančių aukštus šio ženklo dantų implantų gamintojo kriterijus.

Šis unikalus, modernus sprendimas buvo sukurtas pirmaujančios pasaulyje odontologijos technologijų įmonės „Nobel Biocare“ ir testuojamas paskutinius penkerius metus keturiuose skirtinguose žemynuose – Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Europoje ir Australijoje.

Dantų implantavimas su naujausia TREFOIL

Kontroliuojami „Trefoil“ tyrimai vykdyti su 110 pacientų. Įsitikinus šios implantavimo sistemos veiksmingumu buvo organizuojami praktiniai ir teoriniai mokymo kursai pirmajai pasaulio odontologų grupei, suformuotai iš Lietuvos, Japonijos, JAV, Lenkijos, Rusijos ir kt. pasaulio šalių aukštos kvalifikacijos odontologų.

Patyrusiems viso pasaulio 50-čiai pirmųjų odontologų specialistams, išklausiusiems ir įsisavinusiems seminaro teorinę dalį bei sėkmingai atlikusiems praktines užduotis, buvo suteikti sertifikatai ir oficiali teisė taikyti „Trefoil“ implantavimo sistemą savo pacientams.

Naujausios „Trefoil“ implantavimo metodikos esmė – ženkliai aukštesnė dantų implantavimo kokybė, mažesnės išlaidos ir sutaupytas laikas. Ši technologija skirta apatinio žandikaulio dantų implantavimą pradėti ir pabaigti vieno apsilankymo pas odontologą metu.

Profesionali „Angitia“ klinikos odontologų pagalba užtikrina sveikus savo pacientų dantis – neatsiejamą puikios gyvenimo kokybės dalį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus