visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantai – optimalus sprendimas, grąžinantis žmonėms prarastus dantis

Dantų implantai – optimalus sprendimas, grąžinantis žmonėms prarastus dantis Dantų implantai – optimalus sprendimas, grąžinantis žmonėms prarastus dantis

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Dantų implantacija yra geriausias ilgalaikis sprendimas vieno ar daugiau dantų netekusiems žmonėms. Visame pasaulyje žinomi švediški dantų implantai „Angitia“ klinikoje įsriegiami visam gyvenimui. Ant jų pritvirtinti dirbtiniai danties vainikėliai nei išvaizda, nei funkcionalumu praktiškai nesiskiria nuo savų natūralių dantų. Nealergizuojantys ypatingai aukštos kokybės švediški dantų implantai visais atžvilgiais funkcionuoja kaip nuosavos dantų šaknys ir apsaugo žandikaulio kaulą nuo sunykimo – tuo viskas pasakyta apie dantų implantų svarbą.

Dantų implantai yra nuolatos tobulinamas ir labai patikimas atkuriamosios odontologijos sprendimas. Švediškų dantų implantų privalumai:

  • Švediški dantų implantai itin gerai „draugauja“ su organizmu.
  • Švediški dantų implantai nekelia diskomforto.
  • Švediški dantų implantai suteikia nuostabią dantų ir šypsenos estetiką.
  • Švediški dantų implantai leidžia mėgautis bendravimu, maistu ir tiesiog kasdieniu gyvenimu.
  • Švediški dantų implantai padeda išvengti nepatogumų, patiriamų su tradiciniais išimamais klijuojamais prie gomurio dantų.

Dantų implantai

Dantų implantai – modernios odontologijos praktinis atspindys

  • Nors dantų implantai laikomi moderniausiu šiuolaikiniu dantų atkūrimo būdu, tačiau nėra naujiena. Metams bėgant, švediškų implantų puikiais rezultatais įsitikino daugybė žmonių visame pasaulyje, ir įsivyravo pusiausvyra tarp „nauja“ ir „išbandyta“.
  • Dantų implantų gamintojai, mokslininkai, gydytojai nuolat žengia į rytojų. Kad ir kokie puikūs atrodo odontologiniai gaminiai, jie nuolat tobulinami. Tad dabar galime džiaugtis ne tik dantų implantų įvairove, bet ir aukščiausio lygio jų funkcionalumu bei išskirtine kokybe.
  • Dantų implantai yra variantas mėgstantiems šimtaprocentinį sklandumą ir tikslumą. Nekyla jokių kompromisų nei dėl estetikos, nei dėl komforto, nei dėl ilgaamžiškumo. Nes garantija juk suteikiama visam likusiajam paciento gyvenimui.
  • Implantai atlieka visas danties šaknies funkcijas ir apsaugo žandikaulio kaulą nuo irimo.

Odontologijos klinikos „Angitia“ implantuojančiojo odontologo ir klinikos vadovo M. Gaučio nuomone, šiandieną dantų implantavimas, jau vertinamas ne net ne kaip alternatyva kitiems dantų atkūrimo būdams, bet kaip prioritetinis prarastų dantų atkūrimo variantas, o mažiau pažangūs metodai nustumiami į antrą planą.

Ypač – kai tie dantų implantai yra vieno žinomiausių pasaulyje ypatingai aukštos kokybės švedų gamintojo, suteikiančio šiems implantams viso gyvenimo garantiją, kuria galima pasinaudoti 70-yje užsienio šalių. Tad įsriegus klinikoje „Angitia“ švediškus dantų implantus, galima drąsiai keliauti beveik po visą pasaulį, turint omenyje, kad kiekvienoje šalyje ar jos miestuose yra ne po vieną odontologijos kliniką, dirbančią su švediškais dantų implantais, ir pagalba bus suteikta (pvz., traumos atveju). Taip pat šia garantija galima sėkmingai naudotis išvykusiems laikinai ar nuolat gyventi į užsienį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus