visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantacija: Kodėl verta pasirinkti protezavimą dantų implantais?

Dantų implantacija: Kodėl verta pasirinkti protezavimą dantų implantais? Dantų implantacija: Kodėl verta pasirinkti protezavimą dantų implantais?

G.Janužio odontologijos klinika MedProject, UAB

Dantų implantacija: Kodėl verta pasirinkti protezavimą dantų implantais? Ilgametę dantų gydymo ir protezavimo patirtį turintys Gintaro Janužio odontologijos klinikos specialistai, supažindina su dantų implantavimo specifika ir atsako į klausimą kodėl verta pasirinkti būtent šį - šiuolaikišką, estetišką ir ilgaamžį būdą dantų protezavimui.

Dantų implantacija – šiuolaikiškiausias dantų ar dantų eilių defektų atstatymo būdas, kai į žandikaulio kaulą įsriegiamas šaknies formos implantas ir prie jo fiksuojamas danties protezas. Daugeliu atvejų dantų implantai yra bene vienintelė tinkama išeitis, siekiant atstatyti dantų funkcionalumą ir struktūrą.

Protezavimą dantų implantais verta rinktis, nes:

  •     Vainikėliai ant dantų implantų yra estetiški ir atrodo kaip natūralūs;
  •     Dantų implantai yra tvirti ir ilgaamžiai;
  •     Norint protezuoti defektą, nereikia šlifuoti gretimai esančių dantų;
  •     Dantų implantai, panašiai kaip natūralūs dantys, dalį kramtymo jėgos krūvio perduoda žandikauliui ir taip stabdo kaulo sunykimą;
  •     Dantų implantai gali būti naudojami kartu su kitomis dantų ir dantų eilių atkūrimo priemonėmis, siekiant maksimalios estetikos ir kramtymo efektyvumo atkūrimo (kartu su karūnėlėmis, tiltais, išimamais protezais).
  •     Dantų implantacija – tai dažniausiai vienintelis būdas išvengti išimamų dantų protezų.

Dantų implantacija – procedūra, kurios metu, atlikus vietinę nejautrą, daromi pjūviai dantenose, jos atsluoksniuojamos nuo kaulo, žandikaulyje su specialiais gręžimo įrengimais yra formuojama tam tikro dydžio ertmė, kur bus vieta implantui. Danties implantas yra įsriegiamas į kaulą. Po procedūros profilaktiškai yra skiriami antibiotikai bei vaistai nuo skausmo. Implantui prigijus, prie jo prisukama protezavimo atrama ir uždedamas danties vainikėlis. Protezavimas dantų implantais yra kelių etapų: pirmiausia įsriegimas šaknies formos dantų implantas, o po 3-6 mėn. atliekamas protezavimas. Po implantacijos, norint įsitikinti procedūros sėkme, atliekama kontrolinė rentgeno nuotrauka.

Plačiau apie Gintaro Janužio odontologijos kliniką

Gintaro Janužio klinika veiklą pradėjo 1995 m. Klinikinės veiklos pradžia buvo vienos darbo vietos kabinetas. Nuo pat įmonės įsteigimo buvo žengiama paslaugų plėtros, kokybės vystymo ir pažangos keliu. Taip individuali įmonė transformavosi į plataus profilio odontologijos kliniką, kurioje susibūrė aukštos kvalifikacijos kolektyvas teikiantis absoliučiai visas odontologijos paslaugas.

Mes dantų ne taisome, mes – gydome. Pirmi vizitai klinikoje dažniausiai prasideda nuo specialistų konsultacijų ir kramtymo funkcijos atstatymo planavimo. Šio tikslo siekiame endodontiniu gydymu, dantų implantais, ortopedinėmis chirurginėmis ir ortodontinėmis priemonėmis. Daug dėmesio skiriame burnos ligų profilaktikai ir ilgalaikei bei sistemingai priežiūrai po gydymo. Klinikoje patikimai vykdoma infekcijų kontrolė, todėl mūsų teikiamos paslaugos yra ne tik kokybiškos, bet ir saugios.

Klinikoje dirba kvalifikuoti, įvairių odontologijos sričių specialistai, kurie nuolat tobulinasi Lietuvoje bei užsienyje, patirtį gilina analizuodami klinikinį darbą, semiasi žinių bei išminties studijuodami ir dalyvaudami moksliniuose tyrimuose.

Gintaro Janužio odontologijos klinikoje yra moderniai įrengti kabinetai, atitinkantys griežtus kokybės bei higienos reikalavimus. Šiltas interjeras bei paslaugus kolektyvas nuteiks teigiamai, padės įveikti stresą ir sudarys tokias sąlygas, kurios garantuos jums mūsų dėmesį ir rūpestį. Mūsų tikslas – padėti Jums, rūpintis Jumis ir išmokyti Jus prižiūrėti savo sveiką ir gražią šypseną.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus