visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų balinimas lazeriu odontologijos klinikoje ANGITIA

Dantų balinimas lazeriu odontologijos klinikoje ANGITIA Dantų balinimas lazeriu odontologijos klinikoje ANGITIA

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Kiekvienas iš mūsų nori turėti ne tik sveikus, bet ir baltus dantis. Burnos ertmės priežiūra turi būti itin kruopšti, tačiau ne visada pavyksta išlaikyti nepriekaištingo baltumo dantis, todėl čia yra neišvengiama profesionali odontologijos specialistų pagalba.

Kaune įsikūrusios odontologijos klinikos „Angitia“ specialistai, vardina priežastis, lemiančias dantų spalvos kitimą: „Dantys praranda švytintį baltumą dėl amžiaus, spalvą neigiamai veikia kava, žalioji arbata, raudonas vynas, rūkymas, įtakos turi ir paveldimumas, dantų traumos, antibiotikų vartojimas. Dantų balinimas yra viena iš estetinės odontologijos procedūrų, suteikianti galimybe džiaugtis sniego baltumo dantimis. Tuo labiau, kad daugelis tyrimų, atliktų įvairiose šalyse, patvirtina, kad tai saugi, veiksminga dantims ir dantenoms jokios žalos nedaranti procedūra, nekeičianti danties struktūros, tik skaidanti spalvotus junginius ir šviesinanti dantis“. 

Balinimo efektyvumas priklauso nuo dantų struktūros, emalio storio ir dantyse esančio pigmento atsparumo balinančiai medžiagai. Kad rezultatai nenuviltų, odontologijos klinikoje apsilankiusiam žmogui turi būti suteikiama išsami specialisto konsultacija ir parenkamas tinkamiausias dantų balinimo būdas.

Dantų balinimas lazeriu - vienas iš inovatiškiausių odontologijos klinikos „Angitia“ siūlomų dantų balinimo būdų susirūpinusiems savo šypsenos baltumu. Procedūros dėka, „Angitia“ odontologai paverčia dantis spindinčiais, tad pacientai lieka maloniai nustebę ir gali džiaugtis ilgalaike ir akį traukiančia šypsena. „Angitia“ klinikoje dirba aukštos kvalifikacijos odontologijos specialistai, o dantų balinimo procedūros metu yra naudojamos naujausios technologijos, todėl kalbant apie kainos ir kokybės santykį, mūsų atliktu darbu jokiu būdu nenusivilsite.

Odontologijos klinika „Angitia“ - Jūsų baltos šypsenos raktas!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus