visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų balinimas saugiai ir efektyviai

Dantų balinimas saugiai ir efektyviai Dantų balinimas saugiai ir efektyviai

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Kiekvienas iš mūsų nori turėti ne tik sveikus, bet ir baltus dantis. Burnos ertmės priežiūra turi būti itin kruopšti, tačiau ne visada pavyksta išlaikyti nepriekaištingo baltumo dantis, todėl čia yra neišvengiama profesionali odontologijos specialistų pagalba.

Odontologijos klinikos „Angitia“ specialistai supažindina su šiuolaikinėmis dantų balinimo procedūromis, dantų balinimo namuose ir klinikoje būdais, pagrindiniais jų skirtumais bei privalumais. 

Kodėl keičiasi mūsų dantų spalva?

Tai lemia įvairios priežastys: dantys praranda švytintį baltumą dėl amžiaus, spalvą neigiamai veikia kava, žalioji arbata, raudonas vynas, rūkymas, įtakos turi ir paveldimumas, dantų traumos, antibiotikų vartojimas. Dantų balinimas yra viena iš estetinės odontologijos procedūrų, suteikianti galimybe džiaugtis sniego baltumo dantimis.

Ar balinimas nekenkia dantims?

Tikrai ne: daugelis tyrimų, atliktų įvairiose šalyse, patvirtina, kad tai saugi, veiksminga dantims ir dantenoms jokios žalos nedaranti procedūra, nekeičianti danties struktūros, tik skaidanti spalvotus junginius ir šviesinanti dantis. Dantų balinimo medžiagoms yra suteikti kokybės sertifikatai CE ir ISO. Dantų balinimui naudojamas karbamido peroksidas (silpna vandenilio peroksido forma). Daugelį dešimtmečių jis buvo žinomas kaip antiseptinė priemonė, tik vėliau nustatyta, kad jis turi ir balinamųjų savybių: nepažeisdamas danties emalio ištirpdo baltymines dėmes. Tyrimais įrodyta, kad ši balinimo medžiaga danties emalį pažeidžia mažiau nei pasta, kurios sudėtyje yra abrazyvinių dalelių, pavyzdžiui, sodos.

Balinimo efektyvumas priklauso nuo dantų struktūros, emalio storio ir dantyse esančio pigmento atsparumo balinančiai medžiagai. Kad rezultatai nenuviltų, mūsų odontologijos klinikoje apsilankiusiam žmogui suteikiama išsami specialisto konsultacija ir parenkamas tinkamiausias dantų balinimo būdas.

Dantų balinimo būdai

Dantų balinimas namuose. Apsilankius odontologijos klinikoje gydytojas įvertina jūsų dantų spalvą ir nuima atspaudus. Pagal juos pagaminamos specialios formelės (kapos), į kurias reikia įšvirkšti balinamosios medžiagos ir kurias būtina dėvėti 3 – 8 valandas per parą (patogiausia - naktį). Jų dėvėjimo trukmė yra 10 – 14 parų: balinimo laikas priklauso nuo pradinės dantų spalvos, nuo naudojamos medžiagos stiprumo. Kapos gaminamos iš elastingos medžiagos, todėl nesukelia daug nemalonių pojūčių, tiesa, dantys kurį laiką gali būti jautresni. Balinant dantis namuose tenka daugiau pastangų dėti pačiam žmogui, bet šis būdas yra pigesnis.

Dantų balinimas odontologijos klinikoje. Tai greitesnis, tačiau brangesnis balinimo būdas. Dantys padengiami specialiu, daug stipriau veikiančiu balinimo geliu, kuris aktyvinamas helio lempos šviesa, todėl pasiekiami gilieji danties sluoksniai. Procedūra užtrunka apie 1 valandą. Geresnio rezultato pasiekiama atlikus 2 – 3 balinimo procedūras.

Pavienių dantų balinimas. Negyvybingi dantys įprastam balinimui nepasiduoda, todėl jie balinami iš vidaus, įvedant balinamąją medžiagą į danties kanalą. Ši procedūra paprastai atliekama kartą per porą metų – per tiek laiko negyvybingas dantis pakeičia spalvą.

Svarbu žinoti. Plombų ir vainikėlių balinimo procedūros neveikia, tad juos gali tekti keisti ar koreguoti. Todėl dantų balinimo procedūrą patariama atlikti pora savaičių iki estetinio plombavimo. Negalima balinti dantų esant dantenų uždegimui, sergant periodontitu, nusidėvėjus emaliui.

Jums norisi baltų ar nors šviesesnių dantų? „Angitia“ Jums pasiūlys efektyviausią sprendimą, pritaikytą Jūsų dantims:

Odontologijos klinikoje „Angitia“ galite atlikti dantų balinimą su daug metų pirmaujančios šioje srityje JAV rinkoje, „DISCUS DENTAL“ Inc. dantų balinimo medžiagomis „NIGHT WHITE“ ir „DAY WHITE“. Šios JAV gamybos balinimo medžiagos yra gavę CE bei ISO kokybės sertifikatus. Šiomis balinimo medžiagomis dantis balinti visai nesudėtinga ir tai yra ekonomiškiausias sprendimas. Visos balinimo procedūros atliekamos namuose. Pacientui pageidaujant, dantis galima balinti tiek dieną, tiek naktį. „Angitia“ klinikoje dantų balinimui padaromos kapos - specialūs loveliai, visiškai atitinkantys Jūsų dantis, tam naudojama minkšta ir elastinga medžiaga, kuri nesukelia diskomforto burnoje. Vėliau gydytojas paskiria tinkamiausią balinimo medžiagą. Šias dantų balinimo medžiagas labai patogu naudoti, nes jos yra tirštos ir neišteka iš kapų.

Norintiems greito efekto „Angitia“ odontologai gali pasiūlyti dantų balinimo sistemą „Zoom". Tai yra pažangi ir moksliniais tyrimais pagrįsta balinimo procedūra. Ji yra saugi, efektyvi ir greitai veikianti. Svarbiausias šios balinimo sistemos privalumas yra tas, kad ją naudojant dantys per vieną valandą gali pašviesėti vidutiniškai iki aštuonių atspalvių (o labai dažnai ir iki dešimties - dvylikos atspalvių).

Dantų balinimas lazeriu - viena iš  „Angitia“ klinikoje teikiamų paslaugų, kuria pasinaudoję, tikrai liksite nustebę. Balinimo lazeriu dėka, Jūsų dantis paversime spindinčiais, todėl jeigu svarstote kokiomis priemonėmis susigrąžinti gražią šypseną, tai neabejotinai turėtumėte išbandyti balinimo lazeriu paslaugas.

Taigi, jei norite saugiai, efektyviai ir ilgam įgyti sveikų ir baltų dantų šypseną, apsilankykite „Angitia“ odontologijos klinikoje, Kaune, kur bus išspręstos visos jūsų burnos ertmės problemos. Klinikoje dirba aukštos kvalifikacijos odontologijos specialistai, o dantų balinimo procedūros metu yra naudojamos naujausios technologijos, todėl kalbant apie kainos ir kokybės santykį, mūsų atliktu darbu jokiu būdu nenusivilsite.

Odontologijos klinika „Angitia“ - Jūsų baltos šypsenos raktas!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus