visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų balinimas: Balti ir gražūs dantys - tai lengva ir paprasta

Dantų balinimas: Balti ir gražūs dantys - tai lengva ir paprasta Dantų balinimas: Balti ir gražūs dantys - tai lengva ir paprasta

VDV ODONTOLOGIJOS KLINIKA, UAB

Ne kiekvienam lemta iš prigimties puikuotis sveikais ir baltais dantimis. Tačiau jau praėjo tie laikai, kai aikčiodavome iš pavydo, žvelgdami į baltai švytinčius dantis. Šiandien dauguma yra girdėję, kad dantų spalvą galima pakoreguoti saugiai ir greitai. Dantų balinimas jau atliekamas beveik visuose odontologijos kabinetuose.

Dantų emalio spalva kinta dėl daugumos priežasčių. Didžiausią įtaką šypsenos spalvai turi dažančių produktų (kavos, arbatos, raudono vyno, tabako) vartojimas. Laikui bėgant maisto produktai dantų emalį padengia nuosėdomis, todėl pakinta dantų spalva. Taip pat daug reiškia ir paveldimumas, įvairios dantų traumos, uždegimai, antibiotikų (tetraciklino) vartojimas, fluoridų perteklius.

“VDV odontologijos klinikoje” naudojama Easywhite Office balinimo sistema. Tai efektyvi balinimo sistema, greitai ir veiksmingai atliekama odontologijos kabinete. Ji populiari visame pasaulyje, o ypatingai Vokietijoje. Kadangi kiekvienas gydytojas ir pacientas turi savo nuomonę apie dantų balinimą, Easywhite balinimo sistema yra skirta įvairių poreikių turintiems pacientams ir skirtingų požiūrių odontologams.

Dantų balinimą reikia baigti iki taikant dantų rekonstrukcijas (plombavimą ir protezavimą), nes šios medžiagos negali būti nubalintos. Prieš atliekant dantų balinimą, reikia atlikti konkrementų valymą - atlikti profesionalią burnos higieną. Atliekant dantų balinimą kabinete, procedūra užtrunka tik valandą laiko ir iš karto galite džiaugtis švytinčia šypsena. Easywhite Office balinimo medžiaga yra skirta spalvą praradusiems dantims balinti. Galima balinti tiek gyvus, tiek negyvus dantis, galima balinti dantis endodontiškai. Balinami gali būti tiek vienas, tiek visi dantys. Balinimo procesas, atliekant jį odontologo kabinete yra sustiprinamas šviesa, arba lazeriu.

Rekomendacijos pacientams, nusprendusiems balintis dantis:

• Pasitarti su odontologu apie dantų būklę, balinimo trukmę, dažnumą;

• Balinimo efektas stiprėja kelias dienas po balinimo;

• Po procedūros kelias valandas draudžiama valgyti, gerti ir rūkyti. Vengti spalvą turinčių gėrimų bei produktų;

• Dantys po procedūros gali būti jautrūs kelias dienas.

Išsibalinę dantis, galėsite džiaugtis švytinčia šypsena. Tačiau patariame nepamiršti, kad spalvoti gėrimai bei produktai po kiek laiko ir vėl gali pakeisti dantų emalio spalvą. Tad balinimo procedūrą rekomanduojame periodiškai kartoti. Nepamirškite elementarios burnos higienos, kas pusmetį apsilankykite pas savo odontologą. Tuomet džiaugsitės ne tik kerinčia šypsena, bet ir sveikais dantimis.

Kviečiame apsilankyti pas mus “VDV odontologijos klinikoje” ir atlikti dantų balinimo procedūrą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus