visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Danfoss LLZ tipo spiraliniai (Scroll) kompresoriai minusinėms sistemoms

Danfoss LLZ tipo spiraliniai (Scroll) kompresoriai minusinėms sistemoms Danfoss LLZ tipo spiraliniai (Scroll) kompresoriai minusinėms sistemoms

Beijer ref Lithuania, UAB

UAB „Beijer ref Lithuania“ pristato „Danfoss LLZ“ tipo spiralinius (Scroll) kompresorius minusinėms sistemoms.

Energijos sąnaudų sumažinimas

Optimizuokite savo šaldymo sistemas su Scroll kompresoriais. Derinys tarp elektros variklio, kuris reikalauja mažai elektros energijos, ir optimizuotais kompresoriaus sūkiais, užtikrina aukštą fiksuoto greičio kompresoriaus efektyvumą.

Žemas triukšmo lygis

Sumažinkite aplinkos triukšmą aplinkoje. Scroll kompresoriai yra tyliausi, dėl savo konstrukcijos, kompresoriai šiuo metu siūlomi rinkoje. Dėl unikalaus dizaino, atbulinio vožtuvo, įsiurbimo ir padavimo vožtuvų nebuvimo, kompresoriai ne tik tyliai dirba, bet ir sumažina vibracijas.

Kompaktiškumas

Kompresoriai yra apie 30 %  mažesni, nei kitų gamintojų siūlomi analogai. Tai sumažina logistikos sąnaudas, bei taupo vietą šaldymo sistemose.

Patikimumas

Pagerinkite savo sistemų patikimumą, sumažinkite  sistemų aptarnavimo  ir priežiūros sąnaudas. Patentuota  šiluminė kompresoriaus  apsauga ir guoliai  prisideda prie kompresoriaus patikimumo.

Danfoss LLZ tipo spiraliniai (Scroll) kompresoriai minusinėms sistemoms



Nežinote kokio kompresoriaus Jums reikia? Pasikonsultuokite su UAB „Beijer ref Lithuania“ specialistais. Jei esamoje sistemoje yra kito gamintojo kompresorius, arba planuojate įsirengti naują šaldymo sistemą, mes Jums parinksime ir pasiūlysime optimaliausią kompresorių Jūsų šaldymo agregatams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus