visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Čiužiniai, antčiužiniai ir pagalvės VISCOOOL® - iš naujos kartos viskoelastinės medžiagos su termoreguliacijos funkcija

Čiužiniai, antčiužiniai ir pagalvės VISCOOOL® - iš naujos kartos viskoelastinės medžiagos su termoreguliacijos funkcija Čiužiniai, antčiužiniai ir pagalvės VISCOOOL® - iš naujos kartos viskoelastinės medžiagos su termoreguliacijos funkcija

ZBIGA, UAB MAGRĖS BALDAI

"Magrės baldai" Jūsų sveikam miegui pristato VISCOOOL® čiužinius, antčiužinius ir pagalves. VISCOOOL® - tai naujausios rūšies aukščiausios kokybės viskoelastinis poliuretanas, kuris miego metu prisitaiko prie kūno linijų ir vėsina vasaros metu, o žiemą kūną šildo. Aukštos kokybės elastingas poliuretanas pagamintas iš atvirų porų ląstelių struktūros, kuri garantuoja didesnį drėgmės garinimą ir palaiko stabilią oro cirkuliaciją miego metu.

Poliuretanui naudojami natūralus ir aplinką tausojantys produktai, kurie yra pagaminti su genetiškai nemodifikuotu sojos aliejumi. Evoliucinė harmonija Jūsų poilsiui.

Evoliucija + inovacija + technologijos formulė = VISCOOOL®

 viscoool-inovacija-technologija

Galite būti tikri, kad mūsų produktai yra:

  • Ilgaamžiai;
  • Suteikiama 5 metų garantija;
  • Sveiki, natūralūs, saugūs ir sertifikuoti: Oekotex Class I, HYGCEN, AITEX sertifikatais;
  • Tinka kūdikiams ir alergiškiems žmonėms.ciuziniai-antciuziniai-pagalves-sveikam-miegui

Čiužinys VISCOOOL®

ciuzinys-viscoool

VISCOOOL®  - naujoviškas viskoelastinis čiužinys, kuriam būdinga termoreguliacija. Tai unikalus, inovatyvus ir visas dabartinės rinkos tendencijas lenkiantis elastingas viskoelastinis poliuretano čiužinys. VISCOOOL®  technologija pralenkia net viskoelastinę medžiagą turinčius čiužinius.

VISCOOOL® čiužinys turi viskoelastinių ypatybių, tokių kaip formos atgavimo funkcija, o šiame poliuretano čiužinyje esantis natūralus nemodifikuotas sojų pupelių aliejus užtikrina medžiagos patvarumą ir natūralumą. Čiužinys yra ergonomiškas, suskirstytas į septynias minkštumo zonas, o papildomi oro tarpai užtikrina maksimalų vėdinimą.  Čiužinyje naudojamas putų poliuretanas atitinka „Aitex“ technologių ir inovacijų standartus.

VISCOOOL®  čiužiniai ir VISCOOOL® antčiužiniai yra unikalūs tuo, kad palaiko žmogaus kūno temperatūrą ir puikiai prie jos prisitaiko: vasarą šilumą atiduoda, o žiemą sulaiko.

Antčiužinis VISCOOOL®

antciuzinys-viscoool

VISCOOOL® - naujoviškas viskoelastinis čiužinukas, kuriam būdinga termoreguliacija. Tai unikalus, inovatyvus ir elastingas viskoelastinis poliuretano antčiužinis. Antčiužinis paminkštins jūsų lovą ir išlygins seno čiužinio paviršių, taip suteikdamas neapsakomą komfortą.

Ortopedinės pagalvės skirtos Jūsų komfortiškam miegui - VISCOOOL® zone ir ergo

ortopedines-pagalves-viscool-zone-ergo

Didelio tankio, lėtai įdumbančios ir greit atsistatančios, jautrios Jūsų kūno temperatūrai viskoelastinės pagalvės. Neįtikėtinai ir tiksliai prisitaiko prie Jūsų kūno formų, atpalaiduoja kūno raumenis bei suteikia nepakartojamą komfortą. VISCOOOL® pagalvės skirstomos į dvi kategorijas: ergo standartinę ir zone ortopedinę. Abiejų tipų pagalvės skirtos stimuliuoti kraujo apytaką ir pagerinti Jūsų miegą. Tačiau zone ortopedinė pagalvė labiau prisitaikys prie Jūsų kūno linijų, ir taip užtikrins visapusišką ir sveiką miegą, nežalodama kaklo ir stuburo. Pagalvė ergo skirta vartotojui mėgstančiam klasikinės formos pagalvę, prie kurios yra visą laiką pratęs miegoti.  Pagalves galima skalbti neaukštoje temperatūroje, be gręžimo funkcijos.

Ortopedinė pagalvė „VISCOOOL® Zone“

pagalve-viscoool-zone

Ortopedinė pagalvėlė „VISCOOOL® Zone“ pagerins kraujotaką ir numalšins per dieną susikaupusią įtampą. Ortopedinė ir kaklo linijas atitinkanti forma atpalaiduoja raumenis ir sumažina  spaudimą, padeda malšinti galvos ir kaklo skausmus.
Pagalvėlė sugeria šilumos perteklių ir išskiria sukaupta šilumą, kai to reikia, todėl išlieka vėsi vasarą ir šilta žiemą.

Pagalvė „VISCOOOL® ergo“

ortopedines-pagalves-viscool-ergo

Pagalvė „VISCOOOL® ergo“ gaminama iš elastingo viskoelastinio putų poliureto, kuri reaguoja į kūno šilumą, mažina spaudimą, todėl padeda išlaikyti taisyklingą kaklo ir galvos padėtį. Klasikinės formos prie kūno prisitaikanti pagalvė atpalaiduos kaklo raumenis, o miegant jūsų nevargins užplūstančios šilumos bangos, mažiau prakaituosite.

VISCOOOL® čiužiniai, antčiužiniai ir pagalvės pasižymi šiomis savybėmis:

  • Palaiko optimalią kūno temperatūrą;
  • Prisitaiko prie kūno formų (funkcija „Memory Back“);
  • Ortopediniai: mažina kaklo ir nugaros skausmus;
  • Gerina kraujo apytaką;
  • Elastingas putų poliuretanas yra atvirų porų struktūros, todėl puikiai praleidžia orą ir išgarina drėgmės perteklių;
  • Natūralus sojų aliejaus ekstraktas suteikia patvarumo;
  • Ekologiški;
  • Bekvapiai;
  • Tinka kūdikiams ir alergiškiems žmonėms;
  • Apsaugoti nuo kenkėjų;
  • Patikrinti dermatologų, saugūs ir sertifikuoti;
  • Nuimami užvalkalai.

Natūralūs ir sveiki gaminiai

naturalus-ir-sveikas

Visi produktai yra dermatologų patikrinti, todėl atitinka visus higienos standartus. Produktuose naudojamas natūralus ir nemodifikuotas sojų aliejus. Sojų aliejus yra natūrali ir ekologiška medžiaga, suteikianti gaminiui natūralumo, patvarumo bei neleidžianti veistis dulkių erkutėms. Sudėtyje esantis sojų aliejus neleidžia poliuretano čiužiniui suirti ar sudžiūti. Ši medžiaga nėra kenksminga ir  tinka kūdikiams bei alergiškiems arba astma sergantiems žmonėms.

Užvalkalai

uzvalkalai

Užvalkalas „Victorija Lux Elas”

Užvalkalas „Victorija Lux Elas” yra minkštas ir malonus liesti. Sudėtyje yra 13 proc. švelnios viskozės, kurią nesunku prižiūrėti. Kad čiužinys neprarastų išskirtinių ypatybių ir natūralumo, užvalkaluose nėra sintepono, kuris dabartinėje rinkoje naudojamas tik dėl laikino grožio. Sintetinis  pluoštas ilgainiui subliūkšta ir praranda estetinę išvaizdą.

Užvalkalas „Bamboo”

Bambukinis užvalkalas leidžia kūnui laisvai kvėpuoti. Miegant nebus nei per šalta, nei per karšta, nes bambukų pluoštas greitai išgarina drėgmę. Natūrali antibakterinė medžiaga yra atspari kenkėjams, pelėsiams ir grybeliams. Be to, šis pluoštas yra biologiškai stiprus bei lankstus.
Bambukinis audinys yra ypač švelnus, minkštas, be to, turi antibakterinių ypatybių. Užvalkalo sudėtyje yra 70 proc. bambukų pluošto, galima skalbti skalbyklėje.

Abiejų čiužinio užvalkalai yra impregnuoti ,,Sanitized“ medžiaga, kuri neleidžia veistis dulkių erkutėms ir daugintis bakterijoms, todėl galėsime būti tikri, jog miegate higieniškoje ir gaivioje aplinkoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus